menu

Menu

Smeetsland

Een afwisselende baan in een leerzame omgeving

Verscholen in het groen, maar toch middenin Rotterdam ligt Aafje Smeetsland. Een volledig gerenoveerd verpleeghuis met specialistische zorgprogramma’s. Kies je voor werken in Smeetsland, dan garandeer je jezelf, door de grote diversiteit aan zorgprogramma’s, een afwisselende en uitdagende baan met mogelijkheden tot zelfontplooiing in een leerzame omgeving.

Persoonsgerichte zorg

In Smeetsland bieden we persoonsgerichte zorg in een multidisciplinaire omgeving. Je werkt samen met verschillende zorgverleners, zoals specialisten ouderengeneeskunde, agogisch hulpverleners, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen. Er wordt bovendien intensief samengewerkt met ziekenhuizen en de GGZ. Smeetsland heeft veel expertise op het gebied van wonen en kortdurende zorg. Dat vertaalt zich in de zorgprogramma’s: Psychogeriatrisch Wonen, Geronto Psychiatrie, Korsakov, Overbruggingszorg, PG revalidatie, Crisisopvang en D-ZEP. De verschillende zorgprogramma’s brengen een heel eigen dynamiek met zich mee.

Korsakov

Wij bieden Korsakov bewoners een beschermde woonomgeving met een gespecialiseerde behandeling. Hier hangt een breed zorgnetwerk omheen. Dit vergt onderlinge afstemming tussen de diverse zorgverleners, wat betekent dat de medewerkers goed moeten kunnen schakelen tussen de betrokken partijen.

Overbruggingszorg en Geronto Psychiatrie long stay

Je kunt in Smeetsland ook werken op de afdeling Overbruggingszorg en Geronto Psychiatrie long stay.

Mensen die wachten op een plek in een voorkeurszorginstelling en zorg nodig hebben, verblijven tijdelijk op de afdeling Overbruggingszorg. Op de long stay afdeling Geronto Psychiatrie worden bewoners behandeld met zowel cognitieve problemen als langdurige psychische problemen.

Vrijwilligers

Smeetsland heeft veel vrijwilligers uit de buurt. Ook voormalige mantelzorgers helpen regelmatig een handje mee.

Cliënten van zorgorganisatie Pameijer versterken het team in de tuin en in de brasserie. Het sfeervolle restaurant is onlangs gerenoveerd. Al met al: op Smeetsland kom je te werken in een uitdagende en leerzame omgeving. Ben je enthousiast geworden? Mooi. Onze collega’s zijn dat ook en verwelkomen je graag!