Werk en passie in de zorg Rotterdam, Dordrecht e.o.

Werken in de ouderenzorg is uitdagend

Onze vacatures

Werken in de zorg Rotterdam? Wij hebben diverse zorg vacatures in Rotterdam, Dordrecht en omgeving. Ben jij op zoek naar uitdagend werk? Bekijk dan snel onze actuele vacatures in de thuiszorg, onze huizen en zorghotels in Rotterdam, Albrandswaard, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik Ido Ambacht. 

Rotterdam Noordoever Rotterdam Zuidoever Albrandswaard Barendrecht Dordrecht Zwijndrecht H.I. Ambacht Ridderkerk

Sluit

Wij zijn op zoek naar jou!

Verpleegkundige, verzorgende IG of helpende? Wij hebben de geschikte vacature voor jou. Jij wilt toch ook werk dat er écht toe doet?

Ontmoet je collega’s

Kies je voor Aafje? Dan kies je voor belangrijk en afwisselend werk dat er écht toe doet! Tal van collega’s gingen jou voor. Hun drijfveer en ervaring delen zij graag met jou. En omdat er veel verschillende  functies en mogelijkheden zijn, zijn de verhalen uiteenlopend.

Meet & Greet Aafje

Aafje organiseert verschillende meet & greets waarbij we je graag vertellen waar we voor staan. En waar we heel graag kennis maken met jou. Bekijk hier waar en wanneer je welkom bent.

Onze mentaliteit

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Dat is de essentie, dat is Aafje, dat zijn wij.

Fantastisch Aafje-Bedank-Feest

Het Aafje-Bedank-Feest in De Kuip was afgelopen februari een groot succes.
Een blijk van waardering naar alle collega's. De beelden spreken voor zich.

 

Benieuwd naar andere verhalen?

Misschien ben jij op zoek naar een iets ander verhaal. Gelukkig hebben we nog meer mooie verhalen van je nieuwe collega‘s voor je.

Wij bieden jou...