Werken bij Aafje

Bij Aafje krijg jij de ruimte

Onze vacatures

Aafje is weer Beste Werkgever!

Onze medewerkers hebben Aafje voor de derde keer op rij beoordeeld als Beste Werkgever. In deze video vertellen zij waarom zij graag bij Aafje werken.

Meer weten? Lees hier het hele artikel.

 

Solliciteer nu bij Aafje zonder CV

  • 6000 medewerkers
  • 19 locaties
  • 54 thuiszorg teams

In de zorg zijn veel mensen nodig. Ook bij Aafje hebben we veel vacatures. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons werken als Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige, Verzorgende-IG, Helpende of Huishoudelijk Medewerker. Zowel in onze huizen, de thuiszorg als bij onze revalidatielocaties. Solliciteer bij Aafje op deze vacatures zonder CV. Er zit ongetwijfeld iets moois voor jou tussen. Zo niet, dan willen wij je toch graag ontmoeten.

Solliciteer zonder CV
image description

Sanae heeft een toffe baan, maar er bleef iets ‘knagen’. “Naast mijn studies heb ik altijd veel gewerkt. De meeste bijbanen waren in de zorg. Al snel had ik door dat de zorgwereld mij blij maakt. Het is fijn om iets voor anderen te kunnen doen. In mijn werk als strafjurist maak ik óók het verschil, maar dat is toch anders.”

Lees hier Sanae verhaal

Sanae (24) is strafjurist bij het Openbaar Ministerie. Simpel gezegd beoordeelt ze strafbare feiten en adviseert ze over de mogelijke straf die de dader moet krijgen. Een uitdagende job waar Sanae veel voldoening uit haalt. En toch miste ze iets in haar leven: de zorg! Daarom werkt deze slimme meid in het weekend bij Smeetsland als zorgassistent.

image description
16 maart 2023

Blog: Stageafdeling Aafje ‘nieuwe stijl’ blijkt succes: leren in de praktijk

In 2021 startte Tineke de Visser, projectmanager bij Aafje, een nieuwe stageafdeling in verpleeghuis De Twee Bruggen. Bijzonder aan deze stageafdeling is dat de stagiaires, studenten die een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgen, vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor een aantal cliënten.

Lees verder
image description
02 maart 2023

‘Een betere werk-privébalans door meer uren te werken’

Deena van Batenburg (25) is sinds 2017 werkzaam als verpleegkundige in de wijk. Een tijdje geleden hoorde Deena van het project ‘het potentieel pakken’. Dit project is erop gericht om medewerkers een contract te geven passend bij hun wensen. In gesprek met Deena, die per 1 februari voor meer uren aan de slag ging.

Lees verder

Onze locaties

Bekijk onze huizen en revalidatielocaties en kom meer te weten over waar jij kunt gaan werken.

Overzicht locaties
image description

’t Ronde Sant

  • Ridderkerk
  • Verpleging
  • Psychogeriatrie
Meer info
image description

Ben Oude Nijhuis

  • Rotterdam, Overschie
  • Verzorging
  • Somatiek, psychogeriatrie
Meer info

Wij helpen je graag aan jouw droombaan

image description

Helpende

image description

Verzorgende IG

image description

Verpleegkundige

image description

Wijkverpleegkundige

image description

Huishoudelijk medewerker