menu

Menu

Aafje en Laurens bekroond als Koploper VTT Rijnmond

Geplaatst op 4-07-24

In Rotterdam hebben de verpleegkundige technische teams (VTT) van Aafje en Laurens de handen ineengeslagen om de zorg efficiënter en beter te maken. Door deze samenwerking wordt verspilling van tijd en middelen voorkomen en vermindert verwarring doordat beide organisaties hetzelfde werk in dezelfde wijken doen. Vanaf februari 2024 zijn deze plannen in de praktijk gebracht en worden ze continu geoptimaliseerd.

Voordelen

De voordelen van deze samenwerking zijn duidelijk: kostenbesparing en betere opleidings- en carrièremogelijkheden voor onze collega’s. Hoewel het samenvoegen van verschillende bedrijfsculturen en het behouden van goede communicatie uitdagingen vormen, resulteert deze samenwerking uiteindelijk in betere, duurzamere en efficiëntere zorg voor meer mensen in de regio.

Inspanningen bekroond

Deze inspanningen zijn nu bekroond. Samen met Laurens is Aafje voor VTT Rijnmond geselecteerd als Koploper door het Actie Leer Netwerk. Recent heeft Ilona Derksen namens Aafje de pitch gehouden en met trots de oorkonde in ontvangst mogen nemen. Ilona zegt hierover: “Het evenement was uitstekend georganiseerd, met ongeveer 150 aanwezigen en 7 koplopers, waarvan wij er één waren.”

Meer informatie

Wil je meer lezen over de samenwerking voor efficiëntere zorg? Bekijk dan hier de website van het Actie Leer Netwerk. Heb je zelf ook ambitie om koploper te worden en echt een verschil te maken in de zorg? Bekijk dan onze vacature voor teamleider. Samen werken we aan betere zorg voor iedereen!

Bekijk hier de vacatures