menu

Menu

Aafje-doet-dagen: verbinding tussen kantoor en de werkvloer

Geplaatst op 29-11-23

In de afgelopen maanden deden zo’n 100 kantoor collega’s mee aan de Aafje-doet-dagen. Het doel: meer verbinding tussen kantoor en 'de werkvloer'. Daarnaast keken we in het kader van 'samen de zorg anders organiseren' naar waar kantoormedewerkers kunnen ondersteunen.

Inzicht en waardering

Het resultaat? Een succesvolle actie! Onze collega’s van het stafkantoor gaven aan door deelname (meer) inzicht te hebben gekregen in het dagelijkse leven van de bewoners. Ook hebben ze een beter beeld gekregen van waar de collega’s en vrijwilligers op de locaties zoal mee te maken hebben. De medewerkers uit de huizen voelden extra waardering en erkenning doordat kantoorcollega’s zagen wat zij allemaal doen voor de bewoners.

Make a friend

Na deelname kregen medewerkers een flyer waarin aandacht wordt gevraagd voor vrijwilligerswerk binnen Aafje. Af en toe bellen, een kaart sturen, een stukje wandelen of een spelletje doen.Iets kleins kan al iets groots betekenen voor een bewoner of klant. Hoe mooi is het als medewerkers dit kunnen doen binnen de organisatie waar ze werken.