menu

Menu

Aafje investeert in wijkverpleegkundigen!

Geplaatst op 28-06-24

We zijn ontzettend trots op onze 15 wijkverpleegkundigen die deze maand hun post-hbo BN2020 opleiding met succes hebben afgerond!

Deze opleiding vergroot hun kennis en vaardigheden op het gebied van gezondheidsbevordering, preventie, leiderschap en de inzet van evidence-based practice. In de opleiding is de focus van de wijkverpleging verder gericht op deze gebieden, waardoor ze aansluiten bij de eindtermen van de Bachelor of Nursing 2020. Hierdoor zijn zij als generalisten nog beter in staat om hoog complexe zorg te verlenen in de thuissituatie. Dit traject werd gefaciliteerd door SBW en bekostigd vanuit het IZA fonds wijkverpleging.

Investeren in professionals

Bij Aafje vinden we het belangrijk dat onze professionals zich continu ontwikkelen. We bieden daarom diverse opleidingsmogelijkheden aan, zoals de post-hbo BN2020 opleiding. Deze investering in onze wijkverpleegkundigen is niet zonder reden. De zorgvraag verandert en wordt steeds complexer. Zo gaan we bij Aafje steeds meer de focus leggen op specialistische zorg.

Doorgroeimogelijkheden

Aafje biedt veel doorgroeimogelijkheden. Zo kun je na het behalen van de post-hbo BN2020 opleiding doorstromen naar een functie als casemanager of wijkverpleegkundig-specialist. In september beginnen Aafje wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen en VIG’ers een training om zorg nog efficiënter en effectiever te maken.

Goed werkgeverschap

We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. We stimuleren onze professionals om zich te ontwikkelen, bieden een prettige werkomgeving en besteden veel aandacht aan arbeidscommunicatie. Zo worden er bijvoorbeeld informatiesessies gegeven en krijgen medewerkers de kans om hun mening te delen aan de hand van enquêtes.

Werken bij Aafje?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en zinvolle baan in de wijkverpleging waar je je kunt blijven ontwikkelen en doorgroeien?

Bekijk hier de vacatures