Actueel

Het laatste nieuws

Geplaatst op:
image description

Werken in Aafje Meerweide

In voorbereiding op de nieuwbouw verhuist binnenkort een deel van de bewoners en medewerkers van Aafje Meerweide tijdelijk naar Aafje Koningshof. Voor de medewerkers betekent dat straks niet alleen werken op een andere locatie, maar ook op een andere manier.

Lees verder
image description

Ontmoetingsmiddag Aafje Meerweide

Op woensdag 6 juli organiseert Aafje Meerweide tussen 13:30 uur – 16:00 uur een ontmoetingsmiddag en kun je kennismaken met het team.

Lees verder
image description

Thuiszorg van Aafje in landelijke top 10 van best gewaardeerde wijkverpleging

Prachtig nieuws voor Aafje, want klanten hebben de thuiszorg van Aafje dit jaar het best gewaardeerd in de categorie wijkverpleging. Daarmee staat Aafje in de top tien van de ZorgkaartNederland Top 2021.

Lees verder
image description

Bouw van nieuw Aafje verpleeghuis in Rotterdam Kralingen officieel van start

Op vrijdag 19 november is de laatste heipaal geslagen op de bouwplaats aan de Kralingseweg 500. Daarmee is de bouw van het nieuwe Aafje verpleeghuis ´Hof van Kralingen´ officieel gestart. Naar verwachting wordt het verpleeghuis medio 2023 opgeleverd.

Lees verder
image description

Nieuwe duurzame en lekkere koffie en thee bij Aafje

Bij Aafje staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We willen niet alleen aan klanten, bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers goede koffie en thee bieden, maar juist óók aan onze medewerkers.

Lees verder
image description

Podcast ‘ontwikkelruimte en teamsamenwerking zorgen voor werkgeluk’

Andrea Coats werkt al 32 jaar in de zorg. Nu is ze leerling-verpleegkundige en te gast in de podcast van Waardigheid en Trots.

Lees verder
Loading...