Actueel

Het laatste nieuws

Geplaatst op:
image description

Blog: “Het Afasie Trainingscentrum helpt in het ontwikkelen van taalvaardigheden”

Jaarlijks krijgen ongeveer 41.000 mensen een beroerte. Ongeveer 30 procent daarvan krijgt afasie.Het Afasie Trainingscentrum (ATC) van Aafje is er al bijna 25 jaar voor alle volwassenen die kampen met afasie. Wat houdt dat precies in?

Lees verder
image description

Aafje voor derde keer ‘Beste Werkgever’

Medewerkers waarderen Aafje voor de derde keer op rij als ‘Beste Werkgever’. Een mooi resultaat van het in juni uitgevoerde MedewerkersBelevingsOnderzoek van onderzoeksbureau Effectory. Vooral op het openstaan voor suggesties en ideeën van medewerkers, werkplezier, je veilig en thuis voelen en jezelf kunnen zijn, scoort Aafje beduidend hoger dan andere organisaties.

Lees verder
image description

Blog: “Betere zorg voor mensen met overgewicht”

In Nederland stijgt het aantal mensen met ernstig overgewicht (morbide obesitas). Bij Aafje zien we die ontwikkeling ook. Daarom hebben we onder meer een zorgprogramma in De Vijf Havens en een expertiseteam obesitas. Wat houdt dat precies in?

Lees verder
image description

Aafje swingt mee in parade Zomercarnaval

Op zaterdag 30 juli deed zorgorganisatie Aafje voor het eerst mee aan het Zomercarnaval in Rotterdam. Ruim 25 medewerkers van verschillende Aafje-locaties dansten – in kleurrijke en op maat gemaakte kostuums – mee in de swingende straatparade.

Lees verder
image description

Werken in Aafje Meerweide

In voorbereiding op de nieuwbouw verhuist binnenkort een deel van de bewoners en medewerkers van Aafje Meerweide tijdelijk naar Aafje Koningshof. Voor de medewerkers betekent dat straks niet alleen werken op een andere locatie, maar ook op een andere manier.

Lees verder
image description

Thuiszorg van Aafje in landelijke top 10 van best gewaardeerde wijkverpleging

Prachtig nieuws voor Aafje, want klanten hebben de thuiszorg van Aafje dit jaar het best gewaardeerd in de categorie wijkverpleging. Daarmee staat Aafje in de top tien van de ZorgkaartNederland Top 2021.

Lees verder
image description

Bouw van nieuw Aafje verpleeghuis in Rotterdam Kralingen officieel van start

Op vrijdag 19 november is de laatste heipaal geslagen op de bouwplaats aan de Kralingseweg 500. Daarmee is de bouw van het nieuwe Aafje verpleeghuis ´Hof van Kralingen´ officieel gestart. Naar verwachting wordt het verpleeghuis medio 2023 opgeleverd.

Lees verder
image description

Nieuwe duurzame en lekkere koffie en thee bij Aafje

Bij Aafje staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We willen niet alleen aan klanten, bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers goede koffie en thee bieden, maar juist óók aan onze medewerkers.

Lees verder
image description

Podcast ‘ontwikkelruimte en teamsamenwerking zorgen voor werkgeluk’

Andrea Coats werkt al 32 jaar in de zorg. Nu is ze leerling-verpleegkundige en te gast in de podcast van Waardigheid en Trots.

Lees verder
Loading...