Actueel

Het laatste nieuws

Geplaatst op:
image description

‘8-uurs diensten: betere combinatie werk-privé en minder minuren’

Anuska Mahabier (38) werkt sinds 2016 als Helpende niveau 2 plus en planner in team Dijken Oorden in Rotterdam. Nora Zarouk (23) werkt sinds september als wijkverpleegkundige in het team. Binnen team Dijken Oorden zijn Anuska en Nora de ambassadeurs in het project ‘Jouw contract, jouw bewuste keuze’. Dit project is erop gericht om medewerkers een contract te geven passend bij hun levensfase en diensten in de thuiszorg daarop aan te passen.

Lees verder
image description

Blog: Stageafdeling Aafje ‘nieuwe stijl’ blijkt succes: leren in de praktijk

In 2021 startte Tineke de Visser, projectmanager bij Aafje, een nieuwe stageafdeling in verpleeghuis De Twee Bruggen. Bijzonder aan deze stageafdeling is dat de stagiaires, studenten die een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgen, vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor een aantal cliënten.

Lees verder
image description

‘Een betere werk-privébalans door meer uren te werken’

Deena van Batenburg (25) is sinds 2017 werkzaam als verpleegkundige in de wijk. Een tijdje geleden hoorde Deena van het project ‘het potentieel pakken’. Dit project is erop gericht om medewerkers een contract te geven passend bij hun wensen. In gesprek met Deena, die per 1 februari voor meer uren aan de slag ging.

Lees verder
image description

Blog: “Het Afasie Trainingscentrum helpt in het ontwikkelen van taalvaardigheden”

Jaarlijks krijgen ongeveer 41.000 mensen een beroerte. Ongeveer 30 procent daarvan krijgt afasie.Het Afasie Trainingscentrum (ATC) van Aafje is er al bijna 25 jaar voor alle volwassenen die kampen met afasie. Wat houdt dat precies in?

Lees verder
image description

Aafje voor derde keer ‘Beste Werkgever’

Medewerkers waarderen Aafje voor de derde keer op rij als ‘Beste Werkgever’. Een mooi resultaat van het in juni uitgevoerde MedewerkersBelevingsOnderzoek van onderzoeksbureau Effectory. Vooral op het openstaan voor suggesties en ideeën van medewerkers, werkplezier, je veilig en thuis voelen en jezelf kunnen zijn, scoort Aafje beduidend hoger dan andere organisaties.

Lees verder
image description

Blog: “Betere zorg voor mensen met overgewicht”

In Nederland stijgt het aantal mensen met ernstig overgewicht (morbide obesitas). Bij Aafje zien we die ontwikkeling ook. Daarom hebben we onder meer een zorgprogramma in De Vijf Havens en een expertiseteam obesitas. Wat houdt dat precies in?

Lees verder
image description

Aafje swingt mee in parade Zomercarnaval

Op zaterdag 30 juli deed zorgorganisatie Aafje voor het eerst mee aan het Zomercarnaval in Rotterdam. Ruim 25 medewerkers van verschillende Aafje-locaties dansten – in kleurrijke en op maat gemaakte kostuums – mee in de swingende straatparade.

Lees verder
image description

Werken in Aafje Meerweide

In voorbereiding op de nieuwbouw verhuist binnenkort een deel van de bewoners en medewerkers van Aafje Meerweide tijdelijk naar Aafje Koningshof. Voor de medewerkers betekent dat straks niet alleen werken op een andere locatie, maar ook op een andere manier.

Lees verder
image description

Thuiszorg van Aafje in landelijke top 10 van best gewaardeerde wijkverpleging

Prachtig nieuws voor Aafje, want klanten hebben de thuiszorg van Aafje dit jaar het best gewaardeerd in de categorie wijkverpleging. Daarmee staat Aafje in de top tien van de ZorgkaartNederland Top 2021.

Lees verder
image description

Bouw van nieuw Aafje verpleeghuis in Rotterdam Kralingen officieel van start

Op vrijdag 19 november is de laatste heipaal geslagen op de bouwplaats aan de Kralingseweg 500. Daarmee is de bouw van het nieuwe Aafje verpleeghuis ´Hof van Kralingen´ officieel gestart. Naar verwachting wordt het verpleeghuis medio 2023 opgeleverd.

Lees verder
Loading...