CAO verpleeg- en verzorgingshuizen & thuiszorg

Aafje biedt een afwisselende baan in een prettige werksfeer met een goed salaris volgens de cao verpleeg- en verzorgingshuizen & thuiszorg. De cao VVT geldt voor iedereen in de verpleging, verzorging en thuiszorg. Lees meer over je salaris en andere arbeidsvoorwaarden bij Aafje.👇

     ‘Wij zijn trots dat we door onze medewerkers
      zijn verkozen tot beste werkgever van 2020.’

De cao voor verzorging, verpleging en thuiszorg

De cao verzorgende en de cao verzorging, verpleging en thuiszorg zijn opgenomen in de cao verpleeg- en verzorgingshuizen & thuiszorg. Als je aan de slag gaat bij Aafje ontvang je een salaris conform de cao VVT plus reiskostenvergoeding, jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7% van jouw bruto jaarsalaris. Werk je onregelmatige diensten? Dan ontvang je hier bovenop onregelmatigheidstoeslag. Ook word je aangemeld bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn.  Bekijk hier de cao voor verzorging, verpleging en thuiszorg.

Aafje biedt meer naast de cao verpleging, verzorging en thuiszorg, namelijk ruimte voor jou. Dit betekent onder meer dat jij het tempo bepaalt van jouw loopbaan. Wil jij je verder ontwikkelen of doorleren? Dan kan dat met de Aafje Academie. Wil je een vaste vrije dag? Dan houden we daar rekening mee in de planning. Wat jouw wensen ook zijn, Aafje biedt jou de ruimte.

That’s not all! Je kunt gebruik maken van onze Aafje deals, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness, musea, restaurants, musicals, films en hotels. Wil jij meer lezen over onze Aafje deals aanvullend op de cao verpleging, verzorging en thuiszorg? Klik dan hier.

 

Vraag & Antwoord:

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap