Cao VVT Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg

Aafje biedt een afwisselende baan in een prettige werksfeer met een goed salaris volgens de cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg. De cao VVT geldt voor iedereen in de verpleging, verzorging en thuiszorg. Lees meer over je salaris en andere arbeidsvoorwaarden bij Aafje.

image description

De cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg

De cao verzorgende en de cao verzorging, verpleging en thuiszorg zijn opgenomen in de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg. Als je aan de slag gaat bij Aafje ontvang je een salaris conform de cao VVT plus reiskostenvergoeding, jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7% van jouw bruto jaarsalaris. Werk je onregelmatige diensten? Dan ontvang je hier bovenop onregelmatigheidstoeslag (ORT). Ook word je aangemeld bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Aafje biedt meer naast de cao verpleging, verzorging en thuiszorg, namelijk ruimte voor jou. Dit betekent onder meer dat jij het tempo bepaalt van jouw loopbaan. Wil jij je verder ontwikkelen of doorleren? Dan kan dat met de Aafje Academie. Wil je een vaste vrije dag? Dan houden we daar rekening mee in de planning. Wat jouw wensen ook zijn, Aafje biedt jou de ruimte.

Dit is niet alles! Je kunt gebruik maken van onze Aafje deals, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness, musea, restaurants, musicals, films en hotels. 

Bekijk hier de hele cao VVT 

Veelgestelde vragen

Welke cao is van toepassing in de thuiszorg, zorghotels en huizen?
Ongeacht waar en in welke functie je bij Aafje aan de slag gaat, geldt de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg, kortweg de cao VVT. Dus de cao verzorging en verpleging is hetzelfde voor een verzorgende IG in de thuiszorg als voor een verzorgende die in één van onze huizen aan de slag gaat.

Hoe wordt het salaris vastgesteld?
Als zorgorganisatie valt Aafje onder de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT). De hoogte van je salaris hangt af van de functie waar je op solliciteert en jouw ervaring voor deze functie. Het salaris wordt altijd aan het eind van de maand betaald, rond de 25ste. Altijd fijn om te weten.

Krijg ik bij Aafje een reiskostenvergoeding?
Woon je verder dan 10 kilometer van je werk, dan krijg je de reiskosten vergoed. Ook alle kilometers en parkeerkosten die je tijdens je werk maakt, krijg je (achteraf) terugbetaald.

Heeft Aafje een pensioenregeling?
Aafje meldt jou als je in dienst komt aan voor de pensioenregeling. In het Pensioenfonds Zorg en Welzijn van PGGM bouw je pensioen op. Per maand draag je 11,7% premie af voor je pensioen.