menu

Menu

Aafje geeft mij een veilig gevoel

Jurny Mijnals (40) werkt sinds 2007 bij Aafje. Zeven jaar geleden deelden we al haar verhaal. Ze werkte toen als verzorgende op de revalidatieafdeling van Aafje Schiehoven. “Aafje biedt haar medewerkers talrijke mogelijkheden om te ontwikkelen. Ik maak daar graag gebruik van”, vertelde ze toentertijd. Hoe gaat het nu met Jurny? En hoe heeft ze zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld? Wat blijkt: Jurny heeft mooie stappen gemaakt!

Teammanager in opleiding

Jurny begon als verzorgende en kon zich via verschillende opleidingen en cursussen verder ontwikkelen bij Aafje. Zo werd ze verpleegkundige en daarna coördinerend verpleegkundige. Nu volgt ze het Manager Development Program binnen Aafje en is ze teammanager in opleiding. “Afgelopen januari werd aan mij gevraagd om op een andere locatie een coördinerend verpleegkundige in te werken. Ik dacht: als dit mij lukt, dan neem ik die stap! Ik ga het gewoon doen. Dus solliciteerde ik op een vacature voor teammanager in opleiding. Ik heb er geen moment spijt van gehad!”

Veilig gevoel

Jurny is niet alleen op professioneel vlak gegroeid, ook persoonlijk. “Tijdens elke opleiding heb ik mezelf op een andere manier leren kennen. Aafje gaf mij een veilig gevoel. Ik kreeg de ruimte om fouten te kunnen en mogen maken. Ik durfde te zeggen als ik iets niet kon. Dat heeft mij gestimuleerd in mijn ontwikkeling.”

Diversiteit aan taken

De diversiteit aan taken spreekt Jurny erg aan. Geen dag is hetzelfde. “Ik ben als teammanager in opleiding verantwoordelijk voor zowel bewoners als medewerkers. Ook houd ik mij bezig met onder andere de financiën, bedbezetting, aansluiten bij triages en nog veel meer. Het is erg afwisselend en dat maakt het werk ook interessant!”

Waardering

Jurny is blij om bij Aafje te werken en hoopt dat nog lang te doen. “Het feit dat je de kans krijgt om je te ontwikkelen, dat het je gegund wordt. Je hebt inspraak. En ik mag altijd laten weten wat ik ergens van vind. Dat geeft mij een veilig gevoel. Ik vind het fijn om te weten dat ze mij zien als een individu, niet als een nummer. Ik voel mij enorm gewaardeerd en serieus genomen. Ik ben met recht een trotse Aaf!”