Direct een vast contract

Ga als zorgmedewerker aan de slag bij Aafje in de thuiszorg, huizen of zorghotels en ontvang, vanaf niveau 2, direct een vast contract. 

Aafje biedt alle zorgmedewerkers, vanaf niveau 2, direct een vast contract voor onbepaalde tijd aan, indien aan alle voorwaarden wordt voldaan. Natuurlijk spreken we daarbij een proeftijd af, waarin jij als nieuwe medewerker en wij als werkgever de tijd hebben om te kijken of wij bij elkaar passen.

Als je bij Aafje aan de slag gaat, dan kom je automatisch te vallen onder de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg. Hierin staan de landelijke afspraken over de arbeidsvoorwaarden zoals je salaris, pensioen, vergoedingen, toeslagen en verlof. Naast de CAO biedt Aafje jou nog meer voordelen, bijvoorbeeld kortingen op producten, leuke activiteiten en verzekeringen. Bekijk hiervoor onze Aafje deals.

Klaar voor de start?

Voordat je bij Aafje start, laten we je alvast kennismaken met onze organisatie. Via onze Appical app leer jij alvast wie Aafje is en wat je kan verwachten.

Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je van ons de inlogcodes van de Appical App.

Jouw eerste werkdag

Jouw eerste werkdag start altijd met een introductiedag op Aafje locatie Alexanderhof. Tijdens deze interactieve dag maak je kennis met de Raad van Bestuur en de andere ondersteunende afdelingen. Ook krijg je tijdens de introductie informatie over methodisch werken binnen Aafje. Bovendien werken wij binnen Aafje met elektronische zorgdossiers. Dit betekent dat wij in onze huizen, zorghotels en in de thuiszorg met tablets en smartphones werken.

Na deze introductiedag begint jouw inwerkprogramma in jouw team of op jouw locatie en zal je uitgebreid worden voorgesteld aan de bewoners/klanten en jouw collega’s.

Ruimte voor jou

Bij Aafje vinden wij ontwikkeling belangrijk en bieden wij onze werknemers de ruimte om zichzelf verder te professionaliseren. Via de Aafje academie kun je jouw kennis aanscherpen, leren over nieuwe thema’s of je kennis uitbreiden. Ook leiden we medewerkers intern verder op. Zo kun jij als helpende tegelijk werken en leren, om daarna als verzorgende IG aan de slag te gaan. Ook de verzorgende IG medewerker die droomt van een baan als verpleegkundige leiden wij graag verder op. Alles is bespreekbaar!

Heb jij nog vragen over deze informatie?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen op 088 823 1088, of e-mailen op recruitment@aafje.nl

Direct solliciteren?

Bij Aafje zetten 3.800 collega’s zich iedere dag vol enthousiasme in om het dagelijkse leven van onze klanten prettiger te maken.

Dit doen we door goede zorg te leveren en duidelijkheid te geven over de zorg die wij geven. Zo ontstaat ruimte voor de dingen de er echt toe doen. Daar draag jij aan bij, ongeacht welke functie je vervult.

Bekijk hier alle vacatures
Algemeen recruitment contact

Contact opnemen?

Werving & Selectie

Recruitment

088 823 1088 recruitment@aafje.nl
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap