Ga naar Aafje.nl

Een baan en een huis? Bij Aafje krijg jij de ruimte om te werken en te wonen!

Geplaatst op 9-06-23

Ben jij bijna klaar met je zorgopleiding en zoek jij een baan in de ouderenzorg én betaalbare woonruimte in Rotterdam? Dan ben jij bij Aafje aan het juiste adres. Bij Aafje bieden we nieuwe medewerkers naast een mooie functie, ook een leuke plek om te wonen!

Betaalbare studio's

In De Aarhof in Rotterdam-Zevenkamp komen naar verwachting vanaf september namelijk 32 eenpersoons studio’s en 2 tweekamerappartementen met een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar voor (nieuwe) zorgmedewerkers van Aafje. De studio’s zijn alleen bedoeld voor eenpersoonshuishoudens. De tweekamerappartementen zijn wel geschikt voor twee personen. Gezellig wonen met collega’s dus!

Hoe werkt het?

Ga naar onze vacatures. Solliciteer op een zorgfunctie (helpende, verzorgende of verpleegkundige) voor minimaal 24 uur. Tijdens jouw sollicitatie geef je aan dat jij belangstelling hebt voor een studio. Als je wordt aangenomen en je hebt je arbeidscontract bij Aafje getekend, zetten wij je op de wachtlijst. Voldoe je ook aan de andere voorwaarden zoals de *inkomensgrens, dan kom je in aanmerking voor een studio. Woningcorporatie Wooncompas verzorgt dan de huurovereenkomst.
Let op: het gaat om een huurperiode van minimaal 6 maanden tot maximaal twee jaar. 

Deze maand wordt er al een model studio opgeleverd. Dat betekent dat jij misschien binnenkort al een kijkje kunt gaan nemen. Hoe leuk is dat!

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze collega Gerdien Vermeer via werkenenwonenbij@aafje.nl

*Inkomensgrens: bij een eenpersoonshuishouden mag je niet meer verdienen dan 44.035 euro bruto, bij een tweepersoonshuishouden is dat 48.625 euro.