Solliciteren zonder afspraak

Heb je een zorgdiploma en wil je graag weer aan de slag als Helpende, VIG of Verpleegkundige? Kom dan naar ons event en ontdek wat het betekent om in de ouderenzorg te werken.

Kom naar Aafje De Vijf Havens op 23 april

Wie geïnteresseerd is in een boeiende baan als Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en HBO-V kan op terecht op de Aafje De Vijf Havens. Kom dinsdag 23 april naar de 'solliciteren zonder afspraak' bijeenkomst en maak kennis met jouw nieuwe collega's.

Wanneer en waar

Ben je geïnteresseerd in een boeiende baan als Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige of Verpleegkundige HBO-V? Kom dan naar De Vijf Havens.

Wanneer

Dinsdag 23 april

Van 16.30 - 18.30 uur

 

Adres

📍  Aafje De Vijf Havens
     Zevenkampse Ring 40, Rotterdam

Een recruiter of teammanager gaat met je in gesprek en beantwoord al je vragen over je toekomstige job. Ook nemen zij je mee over de verschillende afdelingen om te laten zien hoe divers de zorg kan zijn en hoe afwisselend het werk daardoor is. Natuurlijk is er voldoende tijd voor het stellen van vragen en kun je een goed beeld vormen van werken in de zorg.

Ben je direct enthousiast? Dan kun je direct solliciteren!

Kom gezellig langs, de koffie en thee staan voor je klaar!

 

Wat neem je mee?

Een recent aangepast CV en relevante Zorg-diploma's.

Vragen?

Voor meer informatie kun je vooraf mailen naar solliciteren@aafje.nl, of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-82 080 898.

Algemeen recruitment contact

Contact opnemen?

Werving & Selectie

Recruitment

088 823 1088 recruitment@aafje.nl
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap