Aafje InnovatieLab

Ontdek hoe innovatief de ouderenzorg is, doe mee aan gave challenges en maak kans op leuke prijzen.

Werken in de ouderenzorg is alles behalve saai en dat laten we je graag zien en ervaren tijdens het Aafje InnovatieLab. 
Kom jij ook 19 september? Je bent welkom bij Aafje Meerweide, Grote Hagen 98.

Op maandag 19 september vindt de 3e editie van het Aafje InnovatieLab plaats. Volg je op dit moment een zorgopleiding of ben je pas afgestudeerd? Meld je dan nu aan!

Je bent van harte welkom om kennis te maken met de verrassende ouderenzorg. Tijdens dit unieke evenement kun je meedoen met challenges, kennismaken met zorgrobots en ontmoet je jouw nieuwe collega's. Je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen.

Wanneer en waar

📅   Maandag 19 september

        van 14.00 uur tot 16.00 uur

Adres

📍  Aafje Meerweide
     Grote Hagen 98, 3078 RC Rotterdam

Voor wie?

Volg jij op dit moment een zorgopleiding, of ben je net afgestudeerd? Kom dan kennismaken met de ouderenzorg.

Neem vooral een vriend of vriendin van je studie mee, want het wordt echt een dag om niet te missen! Deelname aan dit evenement is gratis, aanmelden verplicht.

Programma

Ontdek dat de ouderenzorg een interessante werkomgeving is en dat de toekomst bij Aafje veel te bieden heeft. Onze zorgmedewerkers kunnen daar het beste over vertellen en onze recruiters zijn er om direct de lijntjes voor je uit te zetten.

Aanmelden

Wil jij graag naar het InnovatieLab komen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar recruitment@aafje.nl onder vermelding van je volledige naam en contactgegevens. Deelname is volledig gratis, aanmelden is verplicht.

Kans maken op leuke prijzen?

Iedere 10e deelnemer die zich aanmeldt voor het InnovatieLab én aanwezig is op het evenement, ontvangt een giftcard naar keuze. Je kunt kiezen uit een giftcard van Bol.com, Fashion cheque, Netflix of Nationale Bioscoop Bon.

Lees de volledige actievoorwaarden hier: https://www.werkenbijaafje.nl/algemene-actievoorwaarden-winacties

 

Bekijk hieronder het promotiefilmpje van zorgmedewerker Karel (Martin van Waardenberg) die kennismaakt met de innovatieve ouderenzorg.

Algemeen recruitment contact

Contact opnemen?

Werving & Selectie

Recruitment

088 823 1088 recruitment@aafje.nl
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap