Helpende

Als helpende, ook wel helpende verzorgende genoemd, ondersteun je klanten bij dagelijkse taken, zoals de persoonlijke verzorging. Bij een helpende welzijn ligt de nadruk op welzijnstaken als ondersteunen bij het eten en begeleiden van recreatieve bezigheden. Als helpende zorg liggen je taken meer op het verzorgende vlak. Solliciteer direct 👉

‘Zorg is tijd nemen
en écht kijken’

Als helpende kijk je verder dan de zorgvraag

Aafje heeft regelmatig helpende zorg en welzijn vacatures op diverse locaties in onze huizen, zorghotels en in de thuiszorg. Als helpende verzorgende breng jij bewoners in jouw huis, gasten in het zorghotel of klanten in de wijk – naast goede zorg – ook een stukje gezelligheid.

Je krijgt de ruimte om jouw klanten de zorg te geven die ze het meest nodig hebben of wensen. Dit betekent dat het bij de helpende zorg en welzijn vacatures niet alleen gaat om hulp bij wassen, aankleden, lunch of diner. Nee, jij doet meer dan dat! Jij kijkt naar wat jouw klanten écht nodig hebben. Wat kunnen zij nog zelf en wat niet meer? Soms zit hulp in kleine dingen, zoals een praatje maken of een luisterend oor bieden. Wat de behoefte ook is, jij steekt je handen uit je mouwen en je regelt het.

Wil je van helpende verzorgende IG worden?

Dat kan, wij bieden opleidingen aan om door te groeien van niveau 2 naar 3.

Bekijk alle helpende zorg en welzijn vacatures
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap