menu

Menu

Hulde voor onze medewerkers

Geplaatst op 9-07-24

Soms ontvangen we zo’n mooi bericht van een mantelzorger, dat we het wel moeten delen. Zo ook dit bericht van Petra, wiens moeder bij Aafje Hof van Kralingen woont en wiens tante bij Aafje Schiehoven heeft gewoond.

“Zowel tijdens de opname van mijn moeder via de spoedopvang, alsook tijdens haar verblijf bij Aafje, heb ik ervaren dat alle medewerkers met veel toewijding en compassie hun werk doen. De medewerkers op de receptie, de verpleging, de welzijnsmedewerkers en die van de brasserie verdienen allen een grote pluim. Zij zorgen niet alleen voor mijn moeder, maar bieden ook mij en mijn broer steun en begrip in deze moeilijke periode. Om mijn dankbaarheid te tonen, heb ik via een oproep van John de Bever 10 vrijkaarten gewonnen voor zijn concert  in Ahoy. Deze kaarten heb ik verloot onder een ‘bonte’ groep medewerkers van Hof van Kralingen. Ik hoop dat zij hiermee kunnen genieten van een welverdiende middag ontspanning, want ik ben ervan overtuigd dat alle medewerkers, ondanks de hoge werkdruk, hun uiterste best doen om de bewoners de best mogelijke zorg te bieden.”

Wat een mooi en welverdiend compliment! En voor de collega’s die naar het concert gaan: veel plezier met elkaar.