Innovatieve werkomgeving

Ouderenzorg, verrassender dan je denkt

De ouderenzorg wordt steeds innovatiever en dat is niet gek natuurlijk, want het aantal mensen in Nederland dat verzorging en verpleging nodig heeft zal alleen nog maar toenemen. We moeten dus slim omgaan met onze mensen en tijd. Slimme badkamers, Zora de dansende robot, tovertafels en spinnende robotkatjes worden Allemaal ingezet bij Aafje om het leven van onze kanten zo aangenaam mogelijk te maken. Innovatie in de zorg is er in veel vormen en bij Aafe zijn we druk in ontwikkeling op het gebied van e-health. Voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Zorginnovaties in je werk

Door de snelle ontwikkeling in techniek is steeds meer mogelijk. Aafje zet zorgtechnologie in om jouw werk makkelijker en beter te maken. Zo kun je tijd besparen en ontstaat er meer ruimte voor persoonlijke aandacht voor je klanten.

Bij Aafje werken we met het ECD, dit is een digitale versie van het klantendossier. Op een tablet heb jij zo altijd alle zorginformatie over jouw klanten bij de hand. En met de kwaliteitsapp, die nu in ontwikkeling is, kun je ter plaatse bij de klant belangrijke informatie uit protocollen en werkinstructies raadplegen.

Met de ETDR-app kun je in één oogopslag de dosering en het moment van innemen van medicijnen zien. En het apparaat Medido, geeft op ingestelde tijden de juiste dosering medicijnen vrij, zodat jij dat niet zelf hoeft te doen. Het gaat zelfs nog een stapje verder in de thuiszorg. Daar vraagt robot Tinybot Tessa de klant ter herinnering “Heeft u uw medicijnen al ingenomen?”.

Paro en meneer
Robot tessa
Zora rood dansen

Laat je verrassen in de ouderenzorg

Bekijk de vacatures in de thuiszorg, huizen en zorghotels

Bekijk vacatures

Dáárom Aafje

Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar. We prikkelen collega's om te doen waar zij blij van worden en om ruimte te pakken voor wat zij belangrijk vinden.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap