Jouw ontwikkeling

Bij Aafje kun jij je blijven ontwikkelen binnen de ouderenzorg

Ongeacht of je stage loopt, je carrière start bij Aafje of je al even werkzaam bij ons bent. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft prikkelen en uitdagen. Uiteraard op een manier die bij jou past.

image description

The sky is the limit

Jij bepaalt welke eigenschappen en kwaliteiten je meeneemt naar de werkvloer en Aafje biedt je de mogelijkheid om deze verder te ontwikkelen. Cliché, maar the sky is the limit! Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons kunt werken, want dan zijn tevreden klanten gegarandeerd.

We bieden voor iedereen wel iets uitdagends aan, zodat je kunt blijven groeien in je vakmanschap. Zo hebben we onder meer de Aafje Academie, ontwikkelafdelingen, leerhuizen en de mogelijkheid om stage te lopen.

Groeien in je werk

Bij de Aafje Academie werken we continue aan de ontwikkeling van nieuwe en aanvullende opleidingsmogelijkheden.

image description

Wij willen graag dat jij jouw vakmanschap blijft ontwikkelen. We willen jou goed ondersteunen in je functie, maar je ook blijven prikkelen om nog meer kennis op te doen. Ook als je al langere tijd bij Aafje of in de zorg werkt. Onze Aafje Academie ontwikkelt daarom voortdurend nieuwe en aanvullende opleidingsmogelijkheden en biedt collega’s een ruim aanbod aan (online) cursussen en opleidingen. Ook organiseren we tweejaarlijks een kennispodium, waarbij gastsprekers en collega’s elkaar zorginhoudelijk inspireren. En bieden we je de ruimte om jouw ontwikkelmogelijkheden en carrièrekansen te bespreken.

Nieuw in de zorg

Wij bieden volop mogelijkheden om stage te lopen of werkervaring op te doen. Tijdens jouw stageperiode breng jij wat je op school leert direct in de praktijk.

image description

Wij bieden stages op VMBO- MBO-, HBO-, en WO-niveau. Naast zorgstages, hebben we ook regelmatig ruimte voor studenten voor ondersteunende functies. 

Ieder jaar gaan 900 stagiaires bij ons aan de slag en daar zijn we trots op. Wij laten jou graag kennismaken met de ouderenzorg. JIj leert van het toepassen van jouw kennis in de praktijk én wij leren van jouw frisse blik op onze organisatie. Daar worden we allemaal beter van!

Terug in de zorg

Aafje heeft speciale ontwikkelafdelingen waar je jouw kennis en kunde op een prettige manier (weer) kunt aanscherpen en opfrissen. Hier kun je terecht net na je studie of als je even uit de zorg bent geweest. Onze ontwikkelafdelingen bevinden zich in Aafje Meerweide (Rotterdam-Zuid) en Aafje Schiehoven (Rotterdam-Noord). 

Je volgt een programma dat helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en aandachtspunten. En wat belangrijk is; er is ruimte om te leren van fouten. Wat jouw ontwikkelvraag ook is, na dit traject sta je vol zelfvertrouwen in je vak.

Opleiding Verzorgende IG voor zij-instromers (BBL)

Eén keer per 9 maanden biedt Aafje een BBL-opleiding aan voor zij-instromers om zichzelf op te laten leiden tot Verzorgende IG. Deze opleiding is voor niet-medewerkers van Aafje en vindt plaats op locatie Varenoord. Als zij-instromer wordt je binnen 2,5 jaar opgeleid tot MBO niveau 3 Verzorgende IG.

image description

Iedere kandidaat wordt gevraagd naar zijn of haar motivatie en eventuele ervaring. Een kennistoets maakt ook onderdeel van het selectieproces uit. We hebben een aantal opleidingsplekken beschikbaar en willen iedereen op deze wijze een eerlijke kans geven om zich aan te melden voor een opleidingsplek. We starten daarom altijd eerst met een informatiebijeenkomst waarbij je alle informatie ontvangt over de opleiding en de samenwerking met het ROC Zadkine.

Wil jij meer weten over de opleiding Verzorgende IG voor zij-instromers? Klik dan hier voor meer informatie.

Uitgelichte vacatures