menu

Menu

Jouw voordelen

Niet alleen werken bij Aafje is leuk, ook de voordelen. Voordelen op je werk, maar ook privé. Bij Aafje sta jij namelijk op nummer 1. Want we vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in je werk. En als jij blij bent, zijn wij dat ook.

Aafje bedankfeest

Om het jaar organiseert Aafje een groot bedankfeest in de Kuip in Rotterdam. Dit spetterende feest geven we speciaal om onze Aafje toppers te bedanken. Want zij werken dag in, dag uit, onwijs hard om de beste zorg te kunnen leveren. Dus zetten we ze graag in het zonnetje. Het Aafje bedankfeest is een avond bomvol muziek, quizzen, spellen, eten, drinken en eindigt vaak met een knallende lichtshow. Zien we jou volgend jaar op de dansvloer?

Klik op de video om de aftermovie van het laatste bedankfeest te bekijken.

‘Aafje voor jou’: nog meer voordelen

‘Aafje voor jou’ is een personeelsvereniging met echt héél veel voordelen. Want bij Aafje hechten we veel waarde aan het welzijn en de teamspirit van onze medewerkers. We organiseren het hele jaar door veel activiteiten en uitjes, die passen bij verschillende interesses en leeftijden. Van hardloopclinics en yoga tot creatieve workshops. Ons gevarieerde aanbod zorgt voor ontspanning en een fijne, positieve werkomgeving.

Binnenkort is er een speciale website beschikbaar vol met informatie over de personeelsvereniging. En ja, je leest het goed. Een volledige website. Al die uitjes en voordelen, dat paste niet op een paar pagina’s. Houd de website dus goed in de gaten!

OpenUp: gratis, anoniem en snel een gesprek met een psycholoog

Zit jij niet goed in je vel? Pieker je veel of maak je je zorgen om iets? Dan kun je gratis en binnen 24 uur een afspraak inplannen met een psycholoog van OpenUp. Of het nu gaat om iets kleins of groots, om uitdagingen op werkvlak of in je privésituatie. OpenUp is er voor jou. Je kunt ook gratis een zelfhulpprogramma, webinar of een cursus volgen.

Wanneer je je aanmeldt bij OpenUp, komt Aafje dit niet te weten. Je hoeft ook geen toestemming te vragen aan je leidinggevende of manager. Daarnaast blijft alles wat je met jouw psycholoog bespreekt, vertrouwelijk. En heb je liever een gesprek in een andere taal? Dat snappen we. Ook dan biedt OpenUp hulp in meer dan twintig talen.

 

Jong Aafje

Als je bij Aafje komt werken, kun je je ook aansluiten bij Jong Aafje. Jong Aafje verbindt jonge collega’s en collega’s die zich jong van geest voelen. Jong Aafje is er voor jou, om nieuwe contacten op te doen en om je netwerk te vergroten. Hierdoor leer je op een laagdrempelige manier nieuwe collega’s kennen. Jong Aafje organiseert vaak leuke gratis activiteiten. Variërend van workshops over werkdruk tot informele bijeenkomsten zoals borrels of schaatsen op de leukste winterschaatsbaan in Rotterdam.

Goede arbeidsvoorwaarden

Omdat we graag willen dat jij het naar je zin hebt op én in je werk, bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden. Dit krijg je in elk geval:

  • Een goed salaris volgens cao VVT met onregelmatigheidstoeslag.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Aantrekkelijke pensioenregeling bij Zorg & Welzijn.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden via de Aafje Academie.
  • De mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (denk aan aanschaf van een fiets of de uitruil van reiskosten).
  • Aansprekende Aafje Deals boordevol leuke voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van collectiviteitskorting op de zorgverzekering, schadeverzekering, bedrijfsfitness en aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.
  • Allemaal Aafje Voordeelpas. Met deze digitale pas kun je genieten van korting tot wel 70% op veel producten en diensten. Denk aan aantrekkelijke korting op elektrische apparaten, cadeaukaarten, activiteiten bij jou in de buurt en nog veel meer.

Wonen in één van onze medewerkerswoningen

Kom je werken bij Aafje? En ben je op zoek naar een woonruimte in Rotterdam? Dan hebben wij misschien wel iets leuks voor je. Bij Aafje zijn er namelijk mooie eenpersoonsstudio’s beschikbaar in wooncomplex de Aarhof. In dit wooncomplex kun je alleen wonen als je werkt bij Aafje. Gezellig en voordelig!

Wil je meer weten over de kosten, de voordelen, de studio’s of de indeling? Klik dan hier en ontdek de mogelijkheden.

Aafje al drie jaar op rij Beste Werkgever

Al drie jaar op rij is Aafje ‘Beste Werkgever’. Iets waar we erg trots op zijn. Zeker in een tijd waarin er een groot tekort is aan medewerkers. Daarom zetten wij onze medewerkers echt op één. Wij willen onze medewerkers een fijne en veilige werkomgeving bieden waar iedereen zich thuis voelt. We willen dat iedereen zichzelf kan zijn. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. We hebben respect voor elkaar en voor verschillende culturen. Want Aafje is voor iedereen. En we zorgen voor elkaar. Voor elkaar, en met elkaar. Nu, en in de toekomst.