Werken bij Aafje in de thuiszorg

Thuis in thuiszorg

Als medewerker van Aafje thuiszorg maak jij het mogelijk dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Hoe mooi is dat? Want mensen willen dat natuurlijk graag, rustig ouder worden in hun eigen omgeving in plaats van in een huis met zorg. Dat verschil maak jij! Samen met je collega’s van één van de 55 zelforganiserende thuiszorgteams zorg je dagelijks voor jullie klanten. 

Joyce starke tz vig
Lena aarnoudse vig fyetta damwijk participatiec nathalie kaufmann vplteam herma busing vig tz sterrenburg
Img 5263 by isabel janssen    outsider.i contrast

Zorgprogramma's

Persoonlijke verzorging en/of verpleging. En is er hulp in de huishouding nodig? Dan regelen wij dat. Is er specialistische zorg nodig, zoals wond-of longverpleegkunde, oncologie of palliatieve zorg? Dan zorgen wij daar bij Aafje ook voor met de specialistisch verpleegkundige teams. Soms ontlasten wij zelfs de huisartsenposten van het ziekenhuis met het verrichten van handelingen, waarvoor klant dan ook niet meer de deur uit hoeft. Onze betrokkenheid gaat van A tot Z. 

De juiste tools

Met digitale hulpmiddelen vol ondersteunende apps binnen handbereik kun je lekker efficiënt werken. Fijn voor jou én fijn voor de klant. Tel daarbij de vrijheid op die je hebt tijdens de uitvoering van je werk. Dan heb je eigenlijk een topbaan!

Talent ontwikkelen

Ook krijg je bij Aafje de ruimte om je te ontwikkelen. Natuurlijk door het volgen van BIG scholingen en andere (verplichte) opleidingen, maar ook vooral met behulp van het door Aafje Academie ontwikkelde Talentenprogramma. Daarmee kun je in eigen tempo werken aan je eigen kennis en vaardigheden, waarmee jouw vakmanschap wordt versterkt. Ook fijn voor jou en fijn voor de klant. Eigenlijk blijft er maar één vraag over: “Wanneer word jij onze collega?” Je bent van harte welkom!

Voel jij je thuis in de thuiszorg?

Bekijk dan hier al onze vacatures in de thuiszorg.

Bekijk vacatures

Thuis in thuiszorg

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Vacatures in de spotlight

Bij Aafje zetten onze collega’s zich iedere dag vol enthousiasme in om het dagelijkse leven van onze klanten prettiger te maken.

Dit doen we door goede zorg te leveren en duidelijkheid te geven over de zorg die wij geven. Zo ontstaat ruimte voor de dingen de er echt toe doen. Daar draag jij aan bij, ongeacht welke functie je vervult.

klik voor alle vacatures
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap