Werken bij Aafje Schubertlaan

Aafje Schubertlaan

Tijdelijke locatie in verband met renovatie

In verband met de renovatie van Aafje locatie De Twee Bruggen, maken we tijdelijk gebruik van enkele locaties voor het huisvesten van onze ouderen. De renovatie is in het voorjaar van 2019 gestart en duurt ongeveer 2 jaar. 

De verhuizing is dusdanig vormgegeven dat de drie zorgprogramma’s elk een eigen locatie betrekken. Ook straks in het gerenoveerde huis krijgt ieder zorgprogramma een eigen afdeling. 

Dubbelzorg in Aafje Schubertlaan

Aafje Schubertlaan in Hillegersberg bevindt zich in het Molenkwartier. Het is een modern huis, dat vlakbij de winkels ligt en over eigen parkeergelegenheid beschikt. Aafje Schubertlaan is een mooie locatie waar het zorgprogramma Dubbelzorg tijdelijk wordt gehuisvest. Bij Dubbelzorg bied je zorg aan bewoners met een lichamelijke en een psychische beperking. Je werkt en leeft hier samen met bewoners op een zeer kleinschalig niveau.

Volg de renovatie

Nieuwsgierig naar de voortgang van de renovatie Aafje locatie De Twee Bruggen ? Op www.aafje.nl/detweebruggennieuwestijl kun je al een beetje zien hoe het gaat worden.

Tile 1611 persp voor 2018 05 18
Sfeerimpressie dtb %281%29
Sfeerimpressie dtb %285%29

Kom jij bij ons team?

Bekijk of er een functie beschikbaar is die bij je past.

Bekijk vacatures

Dáárom De Twee Bruggen?

Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap