Werken bij Ben Oude NijHuis

Geplaatst op 24-01-2022

Uren in overleg

1960,02 tot 2845,21

Werkplek

Het Ben Oude NijHuis is een kleinschalige woonvorm, gevestigd in een voormalig klooster in Rotterdam-Overschie. Het is bedoeld voor mensen met een (lichte) zorgvraag of dementie.

Het voormalig klooster bestaat uit 2 verschillende vleugels, een zorgvleugel en een woonvleugel. In de woonvleugel wonen mensen zelfstandig met een (lichte) zorgvraag. De zorgvleugel wordt bewoond door mensen met dementie met een zware zorgvraag.

In het Ben Oude NijHuis staan de wensen van de bewoners centraal. De zorg gaat uit van hun behoeften en hun ritme. Er zijn 3 woongroepen van ieder 8 tot 9 bewoners. Elke woongroep heeft een eigen huiskamer met zicht op de prachtige kloostertuin, van maar liefst 3000 m2. Een tuin waar bewoners zo vaak als ze willen kunnen vertoeven.

Uitdagende locatie

De dynamiek die deze verschillende vormen van zorg met zich meebrengt, maken Ben Oude Nijhuis een uitdagende locatie om te werken. Maar dat niet alleen. Collega’s voelen een enorme betrokkenheid bij elkaar en bij hun bewoners en klanten en dragen hun huis een warm hart toe.

Kom jij ons team versterken ?

Check of er een functie beschikbaar is die bij jou past.

Bekijk vacatures
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap