Werken bij Burghsluissingel

Zorg verlenen in een moderne setting

Burghsluissingel is een kleine locatie waar je intensief met elkaar samenwerkt. Het is een modern verzorgingshuis en het interieur van de openbare ruimten, ontmoetingsruimte en kantoren heeft een gemoedelijke en hedendaagse uitstraling. 'Een prachtig gebouw, waar een fijne en warme sfeer hangt,’ vertelt manager Zorg & Behandeling Karin Breukhoven. De somatische zorg hier is gericht op bewoners die zelfstandig wonen, maar wel gebruik maken van een breed pakket aan zorgmogelijkheden. Je hebt hier een hele andere relatie met de bewoner, dan in een verpleeghuis. Je communiceert écht met de bewoners zelf en veel minder of niet met familie of andere mantelzorgers.  

3 kamerappartement
Detail balkon
Activiteit

Bij de mensen thuis

In Burghsluissingel wonen de bewoners zelfstandig. De driekamerappartementen, voorzien van personenalarmering, zijn licht en ruim. 'Mensen hebben zelfs plek voor een logeer- of hobbykamer’ vult manager Zorg & Behandeling, Mandy van Helden aan. Als zorgverlener ben je dus dagelijks te gast, je komt echt bij de mensen thuis op bezoek. We werken met het ECD via de tablet. De bewoner en zijn vertegenwoordiger hebben via het familieportaal ‘CarenZorgt’ toegang tot het eigen zorgdossier.

Specialisten

In tegenstelling tot bewoners in een verpleeghuis, blijven bewoners van een verzorgingshuis onder behandeling van hun eigen huisarts. Wel kunnen ze gebruik maken van de Aafje specialisten, zoals fysiotherapie, ergotherapie en dieetadvisering. Wanneer van toepassing werk je nauw samen met allerlei andere disciplines.

Doorgroeien

Burghsluissingel biedt volop doorgroeimogelijkheden. 'We stimuleren collega’s om zich te ontwikkelen. We hebben momenteel veel medewerkers in opleiding,’ vertelt Karin. Dat mensen graag bij Burghsluissingel werken, blijkt uit het lage verloop.   

Praktisch

Diverse winkels en het gezondheidscentrum liggen op nog geen 500 meter afstand van het huis. Bushalte Krabbendijkestsraat ligt om de hoek en er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid. Het huis is dus met de auto en met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar.

Balkon
Omgeving
Ontmoetingsruimte edit

Kom jij ons team versterken?

Check of er een functie beschikbaar is die bij jou past.

Bekijk vacatures

Typisch Burghsluissingel

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap