Locaties

Burghsluissingel

Rotterdam, Pendrecht

Zorg verlenen in een moderne setting

Burghsluissingel is een kleine locatie waar je intensief met elkaar samenwerkt. Het is een mooi verzorgingshuis en het interieur van de openbare ruimten, ontmoetingsruimte en kantoren heeft een fijne en moderne uitstraling. 

In Burghsluissingel wonen de bewoners zelfstandig. De driekamerappartementen, voorzien van personenalarmering, zijn licht en ruim. Mensen hebben zelfs plek voor een logeer- of hobbykamer. Als zorgverlener ben je dagelijks te gast en heb je echt het gevoel dat je bij de bewoners op bezoek komt.

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Specialisten

In tegenstelling tot bewoners in een verpleeghuis, blijven bewoners van een verzorgingshuis onder behandeling van hun eigen huisarts. Wel kunnen ze gebruikmaken van de Aafje specialisten, zoals fysiotherapie, ergotherapie en dieetadvisering. Het kan dus voorkomen dat je hier gaat samenwerken met specialisten van allerlei andere disciplines. Dat is gezellig, leuk en leerzaam!  

Praktisch

Diverse winkels en het gezondheidscentrum liggen op nog geen 500 meter afstand van dit huis. Bushalte Krabbendijkestraat ligt om de hoek en er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid. Het huis is dus met de auto en met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar.

 

Dáárom werken bij Burghsluissingel

Burghsluissingel biedt volop doorgroeimogelijkheden.

Collega’s worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met jou, met klanten, relaties en met elkaar.

Zorgprogramma's

Verzorging
Somatiek

Medewerker aan het woord

image description
  • Ester Visser
  • Verpleegkundige

“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen.