Werken bij De Nieuwe Plantage

Geplaatst op 14-11-2019

Uren in overleg

€2.338,08 - €3.153,90

Geplaatst op 14-11-2019

Uren in overleg

€1.838,58 - €2.668,93

Geplaatst op 14-11-2019

Uren in overleg

€2338,- tot 3153,-

Geplaatst op 14-11-2019

Uren in overleg

€1838,- tot €2668,-

Bg entree mei 2019

November 2019 wordt deze locatie geopend

Als sollicitant wordt je tot die tijd in Rotterdam Zuid ingewerkt, waarna je in november meeverhuisd naar deze locatie (Rotterdam Noord).

Vernieuwde locatie De Nieuwe Plantage opent november 2019

Aafje De Nieuwe Plantage wordt compleet vernieuwd. In het vernieuwde verpleeghuis woont elke bewoner in een eigen éénpersoonsstudio met badkamer. Dit past bij het principe van kleinschalig wonen; waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd. De dagelijkse bezigheden van de bewoners gebeuren voornamelijk in de gezamenlijke huiskamer. Daar schrijf je als medewerker ook de rapportages in het Elektronisch Clientdossier (ECD). De zorg verleen je ook in de huiskamer of in de studio van de bewoner, in zijn/haar privéomgeving.

Verpleeghuis De Nieuwe Plantage ligt in de Rotterdamse wijk Kralingen-Crooswijk vlakbij de Kralingse Plas. Het verpleeghuis heeft drie verdiepingen voor psychogeriatrische zorg en één verdieping voor somatische verpleging. Iedereen werkt hier nauw met elkaar samen en we houden van humor in onze teams.

Van Koningshof naar De nieuwe Plantage

‘In november heropent De Nieuwe Plantage haar deuren en verhuizen de bewoners en medewerkers van de tijdelijke locatie De Koningshof naar De Nieuwe Plantage ’ vertelt manager Zorg en Behandeling, Henriëtte van Woudenberg: 'Voorheen was De Nieuwe Plantage meer een verzorgingshuis. Vanaf november is het puur een verpleeghuis. Dit is nodig, omdat hier meer behoefte en vraag naar is. Mensen blijven langer thuis wonen en verhuizen uiteindelijk met een zwaardere zorgbehoefte naar een verpleeghuis.’

Uitdaging en bijscholing

Dit betekent dynamiek en uitdaging voor het personeel. Gedurende het tijdelijke verblijf in de Koningshof heeft iedereen bijscholing gekregen voor de omslag van verzorging naar verpleging. Ook kunnen alle medewerkers actief deelnemen aan de veranderprocessen die met deze modernisering gepaard gaan. Dat maakt werken in De Konigshof/De Nieuwe Plantage extra uitdagend.

Als mogelijk nieuwe collega word je de komende maanden (tot november) ingewerkt op De Koningshof (Rotterdam Zuid). Daarna verhuizen we met z’n allen naar Rotterdam Noord, naar De Nieuwe Plantage. Kun of wil je niet eerst in Rotterdam Zuid werken, dan kun je ervoor kiezen in november direct te starten in De Nieuwe Plantage in Rotterdam Noord.

'In het gerenoveerde verpleeghuis werken we met woongroepen van 8 tot 12 bewoners met een gezamenlijke huiskamer en keuken.' De studio's beschikken allemaal over een eigen badkamer.

Multicultureel

De Nieuwe Plantage staat midden in een multiculturele wijk. Als medewerker sta je voor de uitdaging bewoners uit welke cultuur dan ook, te leren kennen en persoonsgericht te verzorgen. De meeste bewoners zijn geboren en getogen in de wijk rond De Nieuwe Plantage. Deze mensen zijn zo verknocht aan hun wijk. Die willen daar nooit meer weg.

Goed bereikbaar

De Nieuwe Plantage is goed bereikbaar met het OV. Metrohalte Gerdesiaweg is een minuut lopen en tram 21 stopt vlakbij op het Oostplein. Daarnaast ligt De Nieuwe Plantage vlak achter de gezellige Oudedijk in Kralingen.

Renovatie in beeld

Ben je nieuwsgierig naar hoe mooi De Nieuwe Plantage straks wordt en hoe het nu gaat met de renovatie? Kijk dan op de website www.aafje.nl/denieuweplantagenieuwestijl.

Word jij onze nieuwe collega bij De Nieuwe Plantage?

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Aan de slag in De Nieuwe Plantage

De Nieuwe Plantage is een verpleeghuis in de Rotterdamse wijk Kralingen-Crooswijk en op deze locatie verlenen wij psychogeriatrische en somatische zorg.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap