Werken bij De Vijf Havens

Geplaatst op 28-11-2021

32-36 uur per week

2631,63 tot 3818,87

Geplaatst op 28-11-2021

uren in overleg

1960,02 tot 2845,21

Innovatief, duurzaam en dynamisch

Aafje De Vijf Havens in Zevenkamp is een innovatief, duurzaam en dynamisch huis. ,,Wie wil hier nou niet werken?’’, aldus de bevlogen managers Marlène Balvert en Laura Kleinveld. In De Vijf Havens bieden we somatische en psychogeriatrische zorg. "We hebben verzorgd wonen, maar dan ‘nieuwe stijl’, legt Marlène uit. Dat betekent dat bewoners intensieve begeleiding krijgen, maar zelf de regie houden, waar mogelijk.

Aafje vijfhavens 00000149
Aafje vijfhavens 00000170
Aafje vijfhavens 00000152

Renovatie

De Vijf Havens is onlangs groots gerenoveerd. "We zijn net weer terug,’’ vertelt Laura. "Het is prachtig geworden. Alle bewoners hebben een ruime eenpersoonsstudio gekregen met een slimme badkamer. Dit is ideaal voor de zorgverlening. Met één druk op de knop schuift de tussenwand opzij, waardoor je veel meer bewegingsruimte hebt.

Innovatief & duurzaam

De innovatie gaat verder dan de slimme badkamer. Er is dwaaldetectie aanwezig. Iedere bewoner draagt een polsbandje dat zorgt dat sommige deuren wel automatisch voor ze openen en andere niet. Je hoeft als medewerker dus geen onrustige bewoners te ‘volgen’, in de gaten te houden of  tegen te houden. Ook werken we met het ECD via de tablet. De bewoner en zijn vertegenwoordiger hebben via het familieportaal ‘CarenZorgt’ toegang tot het eigen zorgdossier. Met 750 zonnepanelen streeft De Vijf Havens naar een energie neutrale werkomgeving. Met automatische ledverlichting, extra isolerend glas en een goede klimaatregeling.

Levendig huis

Het huis heeft veel aanloop vanuit de buurt. Er is een behandelcentrum met logopedie, fysiotherapie, muziektherapie en ergotherapie. Ook maken buurtbewoners veel gebruik van de prachtige Brasserie, waar veel activiteiten worden aangeboden. De tuinen geven veel wandelruimte aan de bewoners en hun bezoekers. Het is een uitdagende tuin voor kinderen geworden, zodat het voor familie makkelijker wordt om op bezoek te komen. Al met al biedt De Vijf Havens veel variatie en levendigheid voor bewoners en medewerkers.

Uitdagend

De Vijf Havens is een heel uitdagende plek om aan de slag te gaan. Er staat hier nog zoveel te gebeuren. Je krijgt de kans om volop mee te denken over nieuwe methodes en nog in te voeren processen. Vanuit Diensten, Welzijn, Zorg en Behandeling werken we samen om bewoners persoonsgerichte zorg te geven. Ieder vanuit het eigen vakmanschap. 

Aafje vijfhavens 00000159
Aafje vijfhavens 00000172
Aafje vijfhavens 00000175

Ga jij aan de slag in De Vijf Havens?

Bekijk de vacatures.

Bekijk vacatures

Dáárom werken bij De Vijf Havens

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap