Werken bij Endeldijk

Samenwerken in een klein team

Endeldijk is een klein, knus huis met een klein team van medewerkers. Hier wonen dementerende ouderen die verpleging krijgen. Het moderne huis biedt ruime eenpersoonskamers met eigen sanitair. Veiligheid, rust en vrijheid staan voorop in dit gemoedelijke huis. Wie hier gaat werken, komt in een klein, hecht team terecht, waar collega’s oog voor elkaar hebben en klaar staan voor elkaar. Door de korte lijnen, is niet alleen het team hecht, maar ook de band met de bewoners en hun families of andere mantelzorgers.

Aafje endeldijk 11
Aafje endeldijk 6
Aafje endeldijk 12

Psychogeriatrische zorg

De zorg bij Endeldijk is helemaal gericht op ouderen met psychogeriatrische problemen. Je geeft samen met je team zorg op hoog niveau aan bewoners met dementie of Korsakov. Je bevordert hiermee het prettig woon- en leefklimaat van de bewoners. 'Doordat het huis klein is, kunnen we goed inspelen op de behoeften van onze bewoners’ licht manager Zorg & Behandeling Mirella van Deursen toe.

Oog voor talent

Medewerkers krijgen hier ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. 'We hebben oog voor talent’ vertelt manager Diensten & Welzijn Döndü Ozdemir. Endeldijk en Aafje Meerweide werken nauw met elkaar samen. Dit biedt extra mogelijkheden om door te groeien of in te stromen bij Meerweide.

Praktisch

Endeldijk biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Uit je werk nog even boodschappen doen kan in de winkelstraat om de hoek. Het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aafje endeldijk 3
Aafje endeldijk 10
Aafje endeldijk 26

Werk jij graag in een klein team?

Bekijk onze vacatures voor Endeldijk.

Bekijk vacatures

Waarom je bij Endeldijk aan de slag wil

Endeldijk is een klein, knus huis, met een klein team van medewerkers. Hier wonen dementerende ouderen die verpleging krijgen. 

Whatsapp vb2 contact

Contact opnemen?

Aafje WhatsApp

Recruitment

06 8208 0898
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap