Werken bij Het Haven

Het Haven, tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie in verband met renovatie

In verband met de renovatie van Aafje locatie De Twee Bruggen, maken we tijdelijk gebruik van enkele locaties voor het huisvesten van onze ouderen. De renovatie is in het voorjaar van 2019 gestart en duurt ongeveer 2 jaar. 

De verhuizing is dusdanig vormgegeven dat de drie zorgprogramma’s elk een eigen locatie betrekken. Ook straks in het gerenoveerde huis krijgt ieder zorgprogramma een eigen afdeling. 

Somatiek wonen in voormalig Havenziekenhuis

In Het Haven staat het zorgprogramma Somatiek Wonen centraal. Je biedt hier professionele zorg in een huiselijke omgeving met veel persoonlijke aandacht, waarbij het uitgangspunt is wat een bewoner nog wil en kan. ‘Het is een mooie locatie om te werken met een leuke brasserie’, vult Manager Diensten en Welzijn Ingrid van Maarschalkerwaard aan. Bovendien zit je dichtbij de Markthal, de Oude Haven en de Laurenskerk. Dit biedt medewerkers de kans om andere activiteiten te ondernemen met onze bewoners, dan ze gewend zijn. ‘En het uitzicht is geweldig’, voegt Mandy van Helden er enthousiast aan toe.

Volg de renovatie

Nieuwsgierig naar de voortgang van de renovatie Aafje locatie De Twee Bruggen ? Op www.aafje.nl/detweebruggennieuwestijl kun je al een beetje zien hoe het gaat worden.

Tile 1611 persp voor 2018 05 18
Sfeerimpressie dtb %281%29
Sfeerimpressie dtb %285%29

Kom jij bij ons team?

Bekijk of er een functie beschikbaar is die bij je past.

Bekijk vacatures

Dáárom De Twee Bruggen

Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap