Ga naar Aafje.nl

Hoppesteyn

Een warm team dat staat te springen om jou te verwelkomen!

Op de plek waar ooit de Koninginnekerk stond, ligt het dertien etages tellende verzorgingshuis Hoppesteyn. In dit Aafje huis, op de grens tussen Kralingen en Crooswijk, werk je in één van de vier teams om de bewoners te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. En een leuke bijkomstigheid: het uitzicht is prachtig.

Beschermd wonen

Op één etage wonen mensen met dementie. Deze bewoners leven hier beschermd in een kleinschalige woonsetting met negentien bewoners die twee huiskamers met elkaar delen. Er wordt zoveel als mogelijk geleefd zoals thuis. Op de andere etages wonen vooral senioren zelfstandig in hun ruime twee kamer appartementen. Zij ontvangen zorg die zoveel mogelijk is afgestemd op hun wensen. Ook echtparen kunnen hier terecht.

Voor elkaar zorgen

Je collega’s, afkomstig uit diverse culturen, zijn heel direct, zorgen goed voor elkaar, zijn open en houden van gezelligheid. Een warm team dus die allemaal staan te springen om jou te verwelkomen!

Multicultureel

In Hoppesteyn wonen veel ouderen met verschillende achtergronden. Daarnaast hebben we voor de vele wijkbewoners ook een Turkse, Hindoestaanse en Surinaamse inloop. Een interessante werkplek als je nieuwsgierig bent naar verschillende culturen.

Ontmoetingsplek

Het gezellige huis is een ontmoetingsplek voor leeftijdsgenoten uit de buurt. Zij maken graag gebruik van het eigentijdse restaurant en nemen deel aan het uitgebreide activiteitenaanbod. Dit geeft leven in de brouwerij.

Praktisch

Het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid voor de deur. Er bevinden zich diverse winkels in de directe omgeving. Zo kun je dus makkelijk voor of na je werk nog even een boodschap halen, best handig!