Werken bij Rozenburcht

Geplaatst op 24-01-2022

uren zie vacaturetekst

FWG 55

Geplaatst op 24-01-2022

16-20 uur per week

1863,09 tot 2555,74

Werken in een zorgcentrum met allure

De moderne ruime entree van verpleeg- en zorgcentrum De Rozenburcht ademt allure.  Binnendoor zijn onder meer de huisartsen, een apotheek, een laboratorium en een sportcentrum te bereiken. 'We verlenen hier somatische en psychogeriatrische zorg,’ vertelt locatiemanager Kees Schriek. De somatische bewoners, verdeeld over vier etages, hebben ruime appartementen met eigen sanitair en een keukentje. Er zijn op deze afdeling geen huiskamers. Activiteiten worden georganiseerd in het Grand Café. De PG-afdeling beschikt, per twaalf bewoners, wel over groepsruimtes.

Locatie rozenburght8
Locatie rozenburght4
Locatie rozenburght15

Buiten de lijntjes

In een prettige, informele sfeer daagt Kees zijn collega’s graag uit. 'Je past hier uitstekend als je ook buiten de lijntjes durft te kleuren. Verder verwachten we dat je optimaal benut wat je kunt en dat je ontwikkelt wat je niet kunt. Je krijgt hier een baan die met je meegroeit.’ Je maakt bij De Rozenburcht deel uit van kleine teams, waarin collega’s elkaar goed kennen. Je werkt nauw samen met alle Aafje vakmensen die bij de zorg en het welzijn van bewoners betrokken zijn. Je hebt elkaar tenslotte nodig.

 Persoonsgericht

We verlenen hier persoonsgerichte zorg die is afgestemd op iemands persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. 'Dit begint al bij de receptie,’ vindt Kees. Belangrijk hierbij is dat er ruimte is voor iedereen. Of je hier nu woont, werkt of op bezoek komt. We werken met het ECD via de tablet. De bewoner en zijn vertegenwoordiger hebben via het familieportaal ‘CarenZorgt’ toegang tot het eigen zorgdossier.

Druk bezocht

Er is aardig wat aanloop vanuit de buurt. Dit komt door de openbare functies die zich in het pand bevinden. Maar ook door het sfeervolle Grand Café, waar bewoners graag komen en wat tevens dient als ontmoetingsplek voor buurtgenoten. De Rozenburcht staat in een groene omgeving op een historische plek. Hier in de buurt stond vroeger het slot van Capelle. Het enige wat daar nog aan herinnert is het 16e eeuwse dief- en duifhuisje, vlak naast de entree.

Boodschappen in de pauze

De Rozenburcht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er gratis parkeren. Winkelcentrum Slotplein ligt aan de overkant van de straat. Handig natuurlijk, als je een boodschap moet doen of even een wandelingetje wil maken in je pauze.

Locatie rozenburght47
Locatie rozenburght18
Locatie rozenburght21

Word jij onze nieuwe collega?

Zet je talent in bij Rozenburcht!

Bekijk vacatures

Dáárom werken in Rozenburght

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap