menu

Menu

Schiehoven

Een dynamisch huis waar geen dag hetzelfde is

In het dynamische huis Schiehoven, gelegen aan de rand van de groene Rotterdamse wijk Schiebroek, biedt Aafje complexe zorg, behandeling en dagbesteding. Het nostalgische pand heeft een gezellig karakter. Niets verraadt dat het huis maar liefst 180 bedden telt.

Extra ontwikkelkansen

Doordat het huis groot is, geeft dit extra ontwikkelkansen. In Schiehoven bieden we je veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt hier de kans om met verschillende klantgroepen kennis te maken, complexe verpleegkundige handelingen uit te voeren en een vervolgopleiding te volgen. Zo kun je kennis, vaardigheden en ervaring opdoen met alle verschillende aspecten binnen zorg, behandeling en welzijn.

In Schiehoven bieden we uiteenlopende vormen van zorg en behandeling. Er wonen klanten met een psychogeriatrische of somatische zorgbehoefte en er verblijven klanten kortdurend met een zorgbehoefte op gebied van revalidatie, diagnostiek en complexe verpleegkundige zorg. Een zeer divers aanbod aan klantengroepen op één locatie, waarbij je nauw samenwerkt met alle disciplines in zorg en welzijn. Geen dag is hier hetzelfde.

Uitdagende locatie

De dynamiek die deze verschillende vormen van zorg met zich meebrengt, maken Schiehoven een uitdagende locatie om te werken. Maar dat niet alleen. Collega’s voelen een enorme betrokkenheid bij elkaar en bij hun bewoners en klanten en dragen hun huis een warm hart toe. Praktisch gezien kun je makkelijk en gratis parkeren bij Schiehoven. Er bevinden zich veel voorzieningen in de buurt en het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Modernisering

Er staat heel wat te gebeuren in het knusse, maar gedateerde Schiehoven. Het huis zit momenteel in een ontwikkelfase gericht op de nieuwbouw van Schiehoven. Die ontwikkeling biedt ontzettend veel uitdagingen. Je kan namelijk nu al meedenken en deelnemen aan het gehele proces dat leidt tot deze nieuwbouw met daarbij de kwaliteitsverbetering en vernieuwingen in de zorg.