Werken bij Slinge

Geplaatst op 24-01-2022

uren in overleg

1863,09 tot 2555,74

Geplaatst op 24-01-2022

Uren in overleg

1960,02 tot 2845,21

Geplaatst op 24-01-2022

Uren in overleg

2068,21 tot 3060,18

Voor echte teamspelers

Slinge is een bijzonder pand in Rotterdam Charlois. Het is een mooi, nieuw gebouw dat uit een hoogbouw- en laagbouwtoren bestaat, die met elkaar verbonden zijn door de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Het pand is van alle moderne gemakken voorzien. Bijna alles wordt in de gezamenlijke huiskamer gedaan. Wanneer de medewerker regeltaken heeft, is er in de huiskamer een werkplek. Er zijn weinig werkplekken. De medewerkers gaan hier heel flexibel met de werkplekken en ruimte om. Dat vraagt goede samenwerking en afstemming. ‘Een mooie plek om te werken als je een echte teamspeler bent’ legt manager Diensten & Welzijn, Ingrid van Maarschalkerwaard uit. ‘Flexibiliteit is hier een must.’

Aafje slinge 40
Aafje slinge 19
Aafje slinge 38

Verpleging

In de hoogbouwtoren wonen psychogeriatrische bewoners, die 24 uur per dag bescherming, verpleging en intensieve zorg nodig hebben. Ze wonen verdeeld over tien etages in woongroepen. De bewoners gebruiken de maaltijden in de gezamenlijke woonkamers met keuken. De hoger gelegen appartementen hebben een spectaculair uitzicht. De hoogbouwtoren was ooit bedoeld als verzorgingshuis, maar functioneert nu als verpleeghuis.

Verzorging

Bewoners die in de laagbouwtoren wonen, ontvangen somatische zorg. Zij gebruiken de maaltijden in het tussengelegen restaurant. Deze appartementen zijn ruimer van opzet en bieden privacy voor de bewoners. ‘Mensen blijven tegenwoordig langer thuis wonen. Als ze in de laagbouwtoren van Slinge komen te wonen, is er complexere zorg nodig dan in de thuissituatie’ licht manager Zorg & Behandeling, Mandy van Helden toe.

ECD

Om toch een wat meer afgesloten ruimte te creëren, staat een kleine verbouwing gepland. Er komt een multifunctionele ruimte voor training, rust en gesprekken. Soms heb je tenslotte wat meer privacy nodig. Er wordt gewerkt met het ECD via de tablet. De bewoner en zijn vertegenwoordiger hebben via het familieportaal ‘CarenZorgt’ toegang.

Praktisch

Deze moderne locatie staat midden in een winkelstraat. Handig als je in de pauze of na het werk even een boodschap moet doen. De bereikbaarheid is uitstekend met vlakbij de metro en tram en voldoende (gratis) parkeergelegenheid naast de locatie.

Aafje slinge 6
Aafje slinge 28
Aafje slinge 35

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk of er een functie vrij is die bij jou past.

Bekijk vacatures

Waarom je bij Slinge aan de slag wilt

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap