Werken bij 't Ronde Sant

Geplaatst op 24-01-2022

Uren in overleg

1960,02 tot 2845,21

Geplaatst op 24-01-2022

28-32 uur per week

FWG 55

Geplaatst op 24-01-2022

Zie uren voor betreffende locatie in tekst

2.987,10 - 4.286,78

Een hecht team in een kleinschalig huis

Werk je graag in een klein team, waar je elkaar door en door kent? Dan zit je bij Aafje ’t Ronde Sant goed. In het huis bieden we psychogeriatrische verpleeghuiszorg en hoewel het zich midden in de wijk bevindt en net als het Ridderkerkse Reyerheem een dorps karakter kent, vervult het huis geen wijkfunctie.

Aafje rondezand 22
Aafje rodezand
Aafje rondezand 13

Bijzondere band

Je werkt in een hecht team, verdeeld over de twee huiskamers die het huis telt. 'In deze huiskamers zijn gastvrouwen aanwezig, die geen zorgtaken uitvoeren, maar activiteiten organiseren en voor het eten en drinken zorgen’ vertelt manager Diensten & Welzijn, Linda de Deugd. Je staat in dit kleinschalige huis dichtbij je bewoners, die veel hulp en persoonlijke begeleiding nodig hebben. Je maakt alle lichamelijke en geestelijke veranderingen van de bewoner van dichtbij mee. Dit schept een bijzondere band.

Intensief contact

Het contact met de bewoner is intens, maar ook dat met familie en mantelzorgers. De bewoner kan doorgaans zelf minder goede tot geen beslissingen meer nemen, waardoor regelmatig overleg met hun naasten nodig is. De zorg  is met name gericht op een zinvolle dag voor de bewoners. Waar bewoners in een verzorgingshuis veel zelf kunnen, zijn bewoners in ’t Ronde Sant veel afhankelijker van de medewerkers. Hierbij is het uitgangspunt dat wat bewoners zelf kunnen, ze ook zelf doen. Het is jouw rol om dit zoveel mogelijk te stimulerern.

Aafje rondezand 15
Aafje rondezand 19
Aafje rondezand 6

Ben jij onze nieuwe collega in 't Ronde Sant?

Check of er een functie beschikbaar is die bij jou past

Bekijk vacatures

Dáárom 't Ronde Sant

Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap