Werken bij Varenoord

Geplaatst op 24-01-2022

Uren in overleg

1960,02 tot 2845,21

Werken bij De Rotte

Aafje Varenoord ligt in de woonwijk Ommoord, vlak bij De Rotte. Een mooie groene omgeving, waarbij we met deze nieuwe locatie vooral professionele zorg leveren aan bewoners met dementie. In deze locatie gaan werken en leren hand in hand.

108 compl gevel lr achterzijde
108 compl gevel lr voorzijde
108 compl stbld lr 01

Een fijne plek

Op de eerste tot en met de vierde etage bevinden zich de woongroepen met negen studio’s en een huiskamer. Op de begane grond is er, naast kantoorruimte, een gezamenlijke ontmoetingsruimte met een tuin en terras. Varenoord is kleinschalig en persoonlijk. En is een leuke en mooi gelegen plek om te werken, leren en wonen. 

Iedere bewoner heeft een eigen studio met badkamer. Hier staat eigen sfeer, persoonlijke zaken en privacy voorop. Het gezamenlijke dagelijkse leven speelt zich in de huiskamer af, met eigen buitenruimte.  

Nieuwe tijden, slimme tools

Ook in de zorg gaan we met onze tijd mee. We werken met elektronische zorgdossiers via een tablet en maken gebruik van een familieportaal, waardoor bewoners en familie altijd en overal toegang hebben tot het zorgdossier. We werken met cameratoezicht in de algemene ruimtes. En voor activiteiten zetten we innovatie middelen in, zoals Zora de zorgrobot of Paro de zeehond.

Bewegingsvrijheid en veiligheid

Bewoners met een psychogeriatrische problematiek kunnen onrustig zijn en de behoefte hebben aan beweging. En waar kun je mooier een wandelingetje met een bewoner maken dan bij De Rotte. Met behulp van medewerkers, leerlingen, vrijwilligers en mantelzorgers zorgen we zo voor een veilige en actieve leefomgeving. 

Ruimte voor jou

Aafje Varenoord biedt ruimte om te leren en werken. We leiden intern helpenden op tot verzorgenden en bieden zij-instromers een plek voor omscholing. Ervaren zorgprofessionals van Aafje delen graag hun kennis en ervaring. Zij kunnen jou het beste vertellen hoe jouw werkdag en werkzaamheden er uit zien en waarom de zorg zo mooi is om in te werken. 

108 compl gevel lr 00
108 compl stbld lr 04
108 compl stbld lr 07

Ga jij aan de slag bij Varenoord?

Bekijk de vacatures.

Bekijk vacatures

Dáárom werken bij Varenoord

Wat er in de zorg ook verandert onze mentaliteit verandert niet. Onze zorg ging naar onze klanten én gaat naar onze klanten. Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap