menu

Menu

Luister naar de podcast ‘Imago van werken in Zorg en Welzijn’

Geplaatst op 1-05-24

Benieuwd hoe we het imago van de zorgsector kunnen versterken? Ferry Bezem, onze directeur regio Noord, was onlangs te gast in de externe podcast Imago van werken in Zorg & Welzijn, waar hij waardevolle inzichten heeft gedeeld over dit cruciale onderwerp.

Ferry benadrukt dat het huidige imago vaak gebaseerd is op externe percepties, zoals berichten uit de media, en niet altijd overeenkomt met de identiteit van de sector. Werknemers in de zorg vinden hun werk vaak fantastisch, met ruimte voor ontwikkeling en goede roosters, maar dit positieve beeld wordt niet altijd weerspiegeld in de publieke opinie. 

De zorgsector verdient het om beter verkocht te worden, niet als een ‘bullshitjob’, maar als een waardevolle en zinvolle carrière. Jongeren hechten steeds meer belang aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en zien de zorg als een kans om hieraan bij te dragen.

Wil jij ontdekken hoe we het imago van de zorgsector kunnen verbeteren en meer mensen kunnen inspireren om voor een carrière in de zorg te kiezen? Dan moedigen we jullie aan om deze podcast te beluisteren en jullie waardevolle inzichten te delen! 

De podcast is hier te beluisteren