Ga naar Aafje.nl

Nieuws

Geplaatst op:
8-uurs diensten: betere combinatie werk-privé en minder minuren

Anuska Mahabier (38) werkt sinds 2016 als Helpende niveau 2 plus en planner in team Dijken Oorden in Rotterdam. Nora Zarouk (23) werkt sinds september als wijkverpleegkundige in het team. Binnen team Dijken Oorden zijn Anuska en Nora de ambassadeurs in het project ‘Jouw contract, jouw bewuste keuze’. Dit project is erop gericht om medewerkers een contract te geven passend bij hun levensfase en diensten in de thuiszorg daarop aan te passen.

Lees verder
Stageafdeling Aafje nieuwe stijl blijkt succes

In 2021 startte Tineke de Visser, projectmanager bij Aafje, een nieuwe stageafdeling in verpleeghuis De Twee Bruggen. Bijzonder aan deze stageafdeling is dat de stagiaires, studenten die een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgen, vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor een aantal cliënten.

Lees verder
Een betere werk-privébalans door meer uren te werken

Deena van Batenburg (25) is sinds 2017, nadat ze bij Aafje haar opleiding afrondde, werkzaam als verpleegkundige in de wijk. Sindsdien werkt ze met veel plezier bij team Schiebroek. Een tijdje geleden hoorde Deena van het project ‘het potentieel pakken’. Dit project is erop gericht om medewerkers een contract te geven passend bij hun wensen.

Lees verder
Betere zorg voor mensen met overgewicht

In Nederland stijgt het aantal mensen met ernstig overgewicht (morbide obesitas). Bij Aafje zien we die ontwikkeling ook. Daarom hebben we onder meer een zorgprogramma in De Vijf Havens en een expertiseteam obesitas. Wat houdt dat precies in?

Lees verder
Aafje voor derde keer Beste Werkgever

Medewerkers waarderen Aafje voor de derde keer op rij als ‘Beste Werkgever’. Een mooi resultaat van het in juni uitgevoerde MedewerkersBelevingsOnderzoek van onderzoeksbureau Effectory. Vooral op het openstaan voor suggesties en ideeën van medewerkers, werkplezier, je veilig en thuis voelen en jezelf kunnen zijn, scoort Aafje beduidend hoger dan andere organisaties.

Lees verder
Aafje swingt mee in parade Zomercarnaval

Op zaterdag 30 juli deed zorgorganisatie Aafje voor het eerst mee aan het Zomercarnaval in Rotterdam. Ruim 25 medewerkers van verschillende Aafje-locaties dansten – in kleurrijke en op maat gemaakte kostuums – mee in de swingende straatparade.

Lees verder