Ruimte voor ontwikkeling

Zet je talenten in

Bij Aafje ben je meer dan je diploma, we hebben oog voor al jouw talenten. En wie weet kan je die ook wel prima inzetten naast de functie die je vervult. Je krijg de ruimte om je te blijven ontwikkelen; in je team, je bestaande functie of door naar een andere functie. Maar zeker ook als persoon.  

Uniek is dat je bij Aafje niet alleen in functies kunt (door)groeien. Je kunt altijd ook overwegen een zijstap te maken van bijvoorbeeld de thuiszorg, naar een huis of zorghotel of van somatiek naar revalidatie of psychogeriatrie. Of andersom. Ook bestaat de mogelijkheid om een opleiding te volgen bij de Aafje Academie. Je kunt hier bijvoorbeeld als verpleegkundige niveau 4 een opleiding volgen tot verpleegkundige niveau 5 of als helpende verder leren tot verzorgende niveau 3.

Het Aafje kennispodium

Prikkelende workshops, waargebeurde verhalen uit de zorg bij Aafje en het pakkende verhaal van een inspirerende spreker. Dat én meer beleef je op het kennispodium. Twee keer per jaar bieden we collega’s een podium voor kennisdeling. Een verrassende, uitdagende en interactieve middag vol zorginnovaties en leuke, interessante workshops voor alle medewerkers.

Dáárom Aafje

Met vakmanschap en aandacht leggen wij de verbinding met klanten, relaties en elkaar. We prikkelen collega's om te doen waar zij blij van worden en om ruimte te pakken voor wat zij belangrijk vinden.

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap