Salaris huishoudelijk medewerker thuiszorg

Ben jij een doener die graag contact heeft met ouderen? En vind je dat iedereen een schoon huis verdient? Ga dan aan de slag als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg en stel klanten tevreden met jouw werk. Lees de verhalen van Gabriëlla en Sven en ontdek, waarom zij werken als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg zo leuk vinden 👇. 

‘Echt een geluksgevoel?
 Een heerlijk schoon huis!’

Een mooi salaris, goede cao en gezellige sfeer

De 47-jarige Gabriëlla woont in Rotterdam en heeft drie kinderen. Voor Gabriëlla is het belangrijk dat zij haar werk kan combineren met het moederschap. Bij Aafje gaat dat prima.

“Mijn werk als huishoudelijk medewerker is zoveel méér dan poetsen. Ik maak huizen schoon, maar het contact met de klant is het allerbelangrijkste. En dat is zó leuk! Deze baan is voor mij ideaal. Ik houd van schoonmaken, geniet van alle gesprekken met de klanten en heb een betrokken leidinggevende. Daarnaast kan ik zelf aangeven wanneer ik wil werken. Zo ben ik op tijd thuis voor mijn zoon. Ik blijf hier voorlopig nog wel werken.”

Gabriella
Friso
Sven

Ook de 56-jarige Sven werkt met plezier als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg. 19 jaar geleden raadde een familielid hem aan te gaan werken in de thuiszorg. Sven volgde dit advies op en wist al snel dat dit werk hem gelukkig maakt. “Ik werk nu zes jaar met plezier bij Aafje als huishoudelijk medewerker. Mijn klanten help ik met taken in het huishouden die zij zelf niet meer kunnen. Denk aan stofzuigen en ramen zemen. Het werk is soms zwaar, maar de dankbaarheid van klanten compenseert dat ruim. Het contact met hen is zó leuk. Dit werk geeft mij voldoening.”

Een leuke baan is belangrijk, maar een aantrekkelijk salaris natuurlijk ook. Het salaris huishoudelijk medewerker in de thuiszorg is gebaseerd op de cao verpleeg- en verzorgingshuizen & thuiszorg, kortweg cao VVT genoemd. Als huishoudelijk medewerker verdien je, ongeacht je leeftijd, minimaal €10,77 per uur. Lees meer over de cao VVT.

Ben jij overtuigd? Kijk dan snel voor een vacature bij jou in de buurt!

Je kunt bij Aafje aan de slag als huishoudelijke hulp in Rotterdam, de BAR-gemeenten, Drechtsteden, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Maassluis en Vlaardingen.

Bekijk alle huishoudelijke vacatures
Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap