Tevreden collega's

Beste werkgever 2019 / 2020

Aafje mag met trots het keurmerk beste werkgever 2019-2020 dragen. Uit het MedewerkersBelevingsOnderzoek van het onafhankelijke onderzoeksbureau Effectory en Intermediar kwam naar voren dat onze collega’s ons hoger hebben gewaardeerd dan branchegenoten. De beste werkgeverscore is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

In de zes elementen kwam vooral naar voren dat het aantal bevlogen en betrokken collega’s is toegenomen ten opzichte van voorgaande jaren. Ook gaven onze collega’s aan dat Aafje ruimte biedt om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Natuurlijk hebben we als organisatie ook verbeterpunten: waardering, communicatie en samenwerking. Hier gaan we goed naar kijken en we streven ernaar om volgend jaar ook hier beter in te scoren. Plezier in het werk staat bij Aafje medewerkers bovenaan als het om trotspunten gaat.

Aafje reijerheem 29
Zh mz vpl overleg pc
20180815 084057

Pak je ruimte

Bij Aafje krijg je de ruimte om naar klanten te luisteren, in te spelen op hun wensen en soms gewoon iets extra's te doen. Je krijgt zo de kans om je talenten in te zetten en met anderen de zorg te organiseren zoals jij die goed acht. Dat geeft een goed gevoel en dat zien we terug in de onderzoeken die wij houden onder klanten en medewerkers. Zo scoren we een 7.6 qua betrokkenheid en zelfs een 7.7 op bevlogenheid van collega's. Onze klanttevredenheid op Zorgkaart Nederland in zelfs een mooie 8,0. Cijfers waar we als Aafje trots op zijn, maar waar ook zeker de ambitie ligt om het steeds beter te blijven doen.

Ook aan de slag bij de beste werkgever 2019 / 2020?

En een steentje bijdragen aan het werkgeluk van jezelf en je collega’s? Bekijk dan direct onze vacatures en solliciteer!

solliciteer direct

Typisch Aafje

Aafje heeft het keurmerk beste werkgever 2019-2020 ontvangen. Voor het eerst mag een zorgorganisatie in één van de vier grote steden zich beste werkgever noemen. Onze collega’s hebben tijdens een MedewerkersBelevingsOnderzoek Aafje hoger beoordeeld dan haar branchegenoten en daar zijn wij erg trots op!

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap