Ga naar Aafje.nl

Thuiszorg

Ben jij flexibel en ga je graag zelfstandig op pad? Maar vind je het tegelijkertijd ook fijn om deel uit te maken van een thuiszorgteam met leuke collega’s bij een fijne werkgever? Bij de thuiszorg kunnen we jou dat bieden!

 

Als je werkt in de thuiszorg is elke dag anders. Je bent de spil in de wijk of gemeente. Je krijgt de ruimte om mensen te verbinden en zo de buurt te versterken. Dat doe je samen met collega’s, huisartsen, het ziekenhuis en paramedici. Je bent zorgverlener en luisterend oor tegelijk en bent de eerste die signaleert dat een klant extra hulp nodig heeft. De zorg gaat altijd door, juist daarom is een goede werk- privébalans in de thuiszorg realistisch.

Bij Aafje krijg je de ruimte om te zijn wie je bent. Past een paar uur meer of juist minder werken op dit moment beter bij jouw leven? Dan bieden wij daar mogelijkheden voor. Bij Aafje kom jij op nummer 1.

Hieronder zie je in welke werkgebieden wij actief zijn met de thuiszorg!

Werkgebieden

 • Rotterdam

  Aafje thuiszorg Rotterdam bestaat uit 15 teams. Stuk voor stuk werken zij volgens de Rotterdamse mentaliteit: ‘niet lullen maar poetsen’. Aanpakken, daar houden ze van. Werken voor onze thuiszorg in Rotterdam betekent werken in de stad, maar met dorpse kenmerken. Want je kent je klant én zijn omgeving op je duimpje. Je bent een professional in hart en nieren en wordt daar ook om gewaardeerd.

 • Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

  Aafje thuiszorg in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk bestaat uit 11 teams. Het dorpse karakter is kenmerkend voor alle drie de BAR-gemeenten. Het kan daardoor als kersverse thuiszorgmedewerker even een beetje voelen alsof je een buitenstaander bent, maar niets is minder waar. Jouw inzet als zorgprofessional wordt gezien én gewaardeerd. Door collega’s, klanten en andere partijen zoals verwijzers.

 • Dordrecht

  Aafje thuiszorg in Dordrecht bestaat uit 9 teams die vol passie de handen uit de mouwen steken. Als thuiszorgmedewerker in Dordt word je onderdeel van de buurt. Dordtenaren zijn honkvast en vragen niet snel om hulp, maar staan wel altijd klaar om elkaar te helpen. Daar kun jij als zorgprofessional je steentje aan bijdragen. Mede dankzij jou kan je klant langer thuis blijven wonen, iets dat zeker in Dordrecht als belangrijk wordt gezien.

 • Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht

  Aafje thuiszorg in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 7 teams. Kleinschaligheid staat hier hoog in het vaandel en de werkwijze van de teams past bij de ons-kent-ons mentaliteit. Je kent je klant, de buurt én de behoeften die de bewoners hier hebben. Je bent als thuiszorgmedewerker dus een spin in het web. Samen met andere zorgprofessionals zorg je ervoor dat je klant de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft.

Geen resultaten gevonden