Ontmoet je collega’s

Inspirerende verhalen van je nieuwe collega‘s

 • image description

  Blog: Stageafdeling Aafje ‘nieuwe stijl’ blijkt succes: leren in de praktijk

  Tineke de Visser Projectmanager

  In 2021 startte Tineke de Visser, projectmanager bij Aafje, een nieuwe stageafdeling in verpleeghuis De Twee Bruggen. Bijzonder aan deze stageafdeling is dat de stagiaires, studenten die een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgen, vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor een aantal cliënten. In gesprek met Tineke over een andere manier van opleiden.

  Mijn verhaal
 • image description

  ‘Een betere werk-privébalans door meer uren te werken’

  Deena van Batenburg Verpleegkundige in de wijk

  Deena van Batenburg (25) is sinds 2017 werkzaam als verpleegkundige in de wijk. Een tijdje geleden hoorde Deena van het project ‘het potentieel pakken’. Dit project is erop gericht om medewerkers een contract te geven passend bij hun wensen. In gesprek met Deena, die per 1 februari voor meer uren aan de slag ging.

  Mijn verhaal
 • image description

  “Ik werd met open armen ontvangen bij Aafje”

  Lisa de Wit Verpleegkundige

  Lisa werkte al eerder bij Aafje. Ze besloot toen de overstap te maken naar het ziekenhuis. “Ik ging weg, maar mocht later terugkomen en werd met open armen ontvangen. Op dat moment was ik zwanger, maar dat maakte niets uit. Aafje gaat voor de langetermijnrelatie met medewerkers.”

  Mijn verhaal
 • image description

  “Aafje gaf mij de kans om weer te werken”

  Suzanne Toet Gastvrouw

  Suzanne Toet (37) begon als vrijwilliger bij Aafje. Nu is ze gastvrouw in De Vijf Havens. Suzanne heeft de ziekte van Crohn en lag gedurende drie jaar achttien weken in het ziekenhuis. “Na drie jaar ziektewet en 100% te zijn afgekeurd, gaf Aafje mij de kans om weer te werken.”

  Mijn verhaal
 • image description

  Blog: “Het Afasie Trainingscentrum helpt in het ontwikkelen van taalvaardigheden”

  Anouk Logopedist / Afasietherapeut

  Jaarlijks krijgen ongeveer 41.000 mensen een beroerte. Ongeveer 30 procent daarvan krijgt afasie. Het Afasie Trainingscentrum (ATC) van Aafje is er al bijna 25 jaar voor alle volwassenen die kampen met afasie. Anouk en Sandra vertellen erover.

  Mijn verhaal
 • image description

  “Iets betekenen voor mensen die zich binnen een kwetsbare tijd in hun leven bevinden”

  Linda Nijhuis Casemanager Dementie

  Dementie komt helaas steeds vaker voor. Onze collega Linda is casemanager dementie en ondersteunt dagelijks mensen met dementie én hun naasten. “Samen gaan we kijken hoe we het leven zo aangenaam en mooi mogelijk kunnen maken. En hoe ik daarbij kan helpen.”

  Mijn verhaal
 • image description

  Blog: “Betere zorg voor mensen met overgewicht”

  Irene Lid van expertiseteam obesitas

  In Nederland stijgt het aantal mensen met ernstig overgewicht (morbide obesitas). Dit vraagt om specifieke zorg en voorzieningen. Daarom hebben we bij Aafje onder meer een zorgprogramma in De Vijf Havens en een expertiseteam obesitas. Irene en Marlène vertellen erover.

  Mijn verhaal
 • image description

  “Voor dit werk offer ik met liefde mijn weekend op”

  Sanae Mouch Zorgassistent

  Sanae (24) is strafjurist bij het Openbaar Ministerie. Een uitdagende job waar Sanae veel voldoening uit haalt. En toch miste ze iets in haar leven: de zorg! Daarom werkt Sanae in het weekend bij Smeetsland als zorgassistent.

  Mijn verhaal
 • image description

  Blog: “Bij de IJsvogel werk je met een bijzondere doelgroep”

  Nienke van der Kaap Kwartiermaker DZEP

  Sinds enige tijd bestaat landelijk het zogenoemde zorgprogramma Dementie én Zeer Ernstig Probleemgedrag (DZEP). Dit zorgprogramma wordt sinds kort ook aangeboden bij Aafje Smeetsland.

  Mijn verhaal
 • image description

  ”Ik help collega’s beter te worden in hun vak”

  Viola Martin Leercoach

  Drie jaar terug startte Viola, één van onze collega’s, met een nieuwe uitdaging als leercoach in Reyerheem. “Dit is echt een onwijs leuke baan!”

  Mijn verhaal