“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Ester Visser -Verpleegkundige niveau 4

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen. Daarom liet ze zich via Aafje omscholen. Sindsdien gaat ze fluitend naar haar werk als verpleegkundige.

“Ik wist altijd al dat ik graag in de zorg wilde werken”, vertelt Ester. “Ik heb de stap alleen nooit genomen. Via een kennis kwam ik in contact met Aafje en binnen een week was ik aangenomen als leerling-verzorgende.” Ester werkte vanaf dat moment vier dagen per week voor Aafje en volgde één dag in de week de opleiding Verzorgende IG.

Nieuwe kennis

"Naast mijn werk en opleiding bood Aafje mij allerlei vakinhoudelijke cursussen aan. In rap tempo werd ik wegwijs in de zorg. Na twee jaar behaalde ik mijn diploma en een maand later startte ik al met mijn volgende opleiding: mbo-verpleegkunde. Als leerling-verpleegkundige ging er wéér een nieuwe wereld voor mij open. Ik kreeg er geen genoeg van.”

Ik doe er toe

Ester rondde na twee jaar haar tweede zorgopleiding af en is sindsdien verpleegkundige. “Dit is een geweldige baan. Ik focus mij op het zorgproces en hoe wij klanten het beste kunnen ondersteunen. In mijn werk beteken ik écht iets voor mensen. Als verpleegkundige ben ik daarnaast het aanspreekpunt voor alle teams op mijn locatie.”

Vooruit

“Solliciteren bij Aafje is de beste beslissing die ik ooit maakte. Ik doe nu eindelijk wat ik altijd al wilde en geniet met volle teugen. De samenwerking met mijn collega’s is goed en de sfeer is gezellig. Aafje is een fijne werkgever. Ik kreeg volop kansen en ben alweer in gesprek over mijn volgende stap. Ik sta hier nooit stil en Aafje helpt mij vooruit te komen.”

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap