Alle verhalen

“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Ester Visser ⋅ Verpleegkundige

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen. Daarom liet ze zich via Aafje omscholen. Sindsdien gaat ze fluitend naar haar werk als verpleegkundige:

“Ik wist altijd al dat ik graag in de zorg wilde werken”, ik heb de stap alleen nooit genomen. Via een kennis kwam ik in contact met Aafje en binnen een week was ik aangenomen als leerling-verzorgende.”

 

image description

Nieuwe kennis

“Naast mijn werk en opleiding bood Aafje mij allerlei vakinhoudelijke cursussen aan. In rap tempo werd ik wegwijs in de zorg. Na twee jaar behaalde ik mijn diploma en een maand later startte ik al met mijn volgende opleiding: mbo-verpleegkunde. Als leerling-verpleegkundige ging er wéér een nieuwe wereld voor mij open. Ik kreeg er geen genoeg van.”

Ik doe er toe

Ester rondde na twee jaar haar tweede zorgopleiding af en is sindsdien verpleegkundige. “Dit is een geweldige baan. Ik focus mij op het zorgproces en hoe wij klanten het beste kunnen ondersteunen. In mijn werk beteken ik écht iets voor mensen. Als verpleegkundige ben ik daarnaast het aanspreekpunt voor alle teams op mijn locatie.”

image description

Vooruit

“Solliciteren bij Aafje is de beste beslissing die ik ooit maakte. Ik doe nu eindelijk wat ik altijd al wilde en geniet met volle teugen. De samenwerking met mijn collega’s is goed en de sfeer is gezellig. Aafje is een fijne werkgever. Ik kreeg volop kansen en ben alweer in gesprek over mijn volgende stap. Ik sta hier nooit stil en Aafje helpt mij vooruit te komen.”

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“Zorg voor de klant zo goed mogelijk regelen”

Sylvia Nieuwland Verpleegkundige

Sylvia Nieuwland werkt sinds 15 jaar bij Aafje. Al tijdens haar studie HBO-V kwam ze erachter dat haar hart bij de thuiszorg ligt.

Mijn verhaal
image description

“Ik wil hier nooit meer weg”

Sandra Otte Verpleegkundige

Bij Aafje ontmoette bij haar klanten regelmatig thuiszorgmedewerkers en kreeg steeds meer bewondering voor hun werk. Daarom besloot Sandra te gaan voor een toekomst als zorgprofessional.

Mijn verhaal
image description

“Ik heb een voldaan gevoel als ik naar huis ga”

Joyce Starke Verzorgende IG

Werken in de zorg is wat ik vanaf jongs af aan wilde. Na mijn diplomering ben ik in een verpleeghuis gaan werken en sinds 2000 werk ik bij Aafje.

Mijn verhaal