Alle verhalen

“Een fijn gevoel om iets voor een ander te betekenen”

Tamara ten Hoeve ⋅ Helpende

Tamara begon in 2010 als huishoudelijke hulp, deed in 2012 de opleiding tot Helpende en werkt nu in de thuiszorg in Ridderkerk.

“De waardering en voldoening van je werk is fantastisch. ‘Altijd een praatje en een fijn gevoel om iets voor een ander te betekenen.”

 

image description

Werken in de ouderenzorg is prachtig

Tamara wist al heel snel dat ze de doelgroep geweldig vond om mee te werken. De waardering en voldoening van je werk is fantastisch. ‘Altijd een praatje en een fijn gevoel om iets voor een ander te betekenen’.

Veel afwisseling maakt het leuk

De verschillende werkzaamheden die je hebt als Helpende maken de functie heel leuk en aantrekkelijk. Zo observeer je de klant in wat hij of zij nodig heeft en kan hierop ingaan. Door het bieden van een luisterend oor voelt de klant zich gehoord. De sfeer binnen ons team is heel erg fijn. We zijn er voor elkaar!

image description

Bij Aafje krijg je kansen

Bij Aafje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen en door te groeien. Dit heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Zo ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot VIG-er. Ook deze keer hoop ik alles positief af te ronden en er weer 200% voor te gaan

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Ester Visser Verpleegkundige

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen.

Mijn verhaal
image description

“Zorg voor de klant zo goed mogelijk regelen”

Sylvia Nieuwland Verpleegkundige

Sylvia Nieuwland werkt sinds 15 jaar bij Aafje. Al tijdens haar studie HBO-V kwam ze erachter dat haar hart bij de thuiszorg ligt.

Mijn verhaal
image description

“Voelsprieten zijn onmisbaar in de wijk”

Margot Zwaans Wijkverpleegkundige

Margot (23) is wijkverpleegkundige in Dordrecht. “Specialisten zoomen in op een klein, lichamelijk stukje mens. Als wijkverpleegkundige bekijk ik de mens in zijn geheel”.

Mijn verhaal