“Ik ben weer verliefd geworden op mijn vak”

Angeline Gerrets -Verpleegkundige

 Met bijna 25 jaar ervaring in de zorg kent Angeline de zorgwereld op haar duimpje. Ze werkte onder andere als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de thuiszorg. Een half jaar geleden solliciteerde deze 54-jarige dame bij het zorghotel van Aafje. Angeline werd aangenomen en gaat sindsdien iedere dag met een glimlach naar haar werk: “Ik ga hier écht nooit meer weg!”

Voldoening
Angeline vond na 25 jaar eindelijk haar droombaan: “Samen met mijn collega’s zet ik alles op alles om onze gasten de beste zorg te bieden tijdens hun verblijf. We staan heel dichtbij de klanten en ondersteunen hen vaak voor langere tijd. Daardoor is het contact heel persoonlijk. Samen werken we aan concrete behandeldoelen: bijvoorbeeld een terugkeer naar huis of een opname. Het is prachtig om een klant daarbij te ondersteunen. Dat geeft voldoening.”

Back in love
Door de verschillende soorten klanten – van jong tot ouder en met verschillende zorgbehoeftes – voert Angeline dagelijks de meest uiteenlopende hoogcomplexe verpleegtechnische handelingen uit. “Ik doe nu écht datgene waar ik voor geleerd heb en ben weer verliefd geworden op mijn vak”, vertelt Angeline.

Verrijking
Angeline wil haar enthousiasme over haar veelzijdige baan met iedereen delen. Zeker nu ze nieuwe collega’s zoekt. Angeline: “Het liefste trek ik alle zorgmedewerkers buiten Aafje naar binnen! Kom eens een dag meelopen in het zorghotel. Je ervaart dan zelf dat deze werkomgeving jou als professional én mens verrijkt.”

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap