Alle verhalen

“Ik heb een voldaan gevoel als ik naar huis ga”

Joyce Starke ⋅ Verzorgende IG

“Werken in de zorg is wat ik vanaf jongs af aan wilde. Na mijn diplomering ben ik in een verpleeghuis gaan werken en sinds 2000 werk ik bij Aafje. Met name het zorgen voor de oudere medemens is wat mij na aan het hart ligt.”

 

image description

Klanten zijn blij als ik kom

Ik heb bewust gekozen om in de ouderenzorg te werken omdat ouderen heel dankbaar zijn dat je komt. Zij geven je het gevoel ‘nodig’ te zijn.

Werken in de thuiszorg heeft ‘veel’ voordelen

Het werken in de wijk is altijd mijn bewuste keus geweest. Met name omdat dat voornamelijk ouderen zijn. In de thuiszorg krijg je een ‘band’ met je klanten en kun je zelfstandig werken. Ook kun je veel voor de klant betekenen in het contact met zijn of haar ‘netwerk.

image description

Aafje als werkgever

Aafje is een prettige werkgever. Het is een groeiende organisatie die naar je ‘luistert’. Je krijgt (als je zelf wilt) kansen om je te ontplooien.

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“Aafje haalt het beste uit mij”

Laura Gonzalez Verpleegkundige

17 jaar geleden stapte Laura bij Aafje naar binnen, solliciteerde en besloot al snel dat ze nooit meer een andere werkgever wilde. “Ik voel mij hier écht gewaardeerd.”

Mijn verhaal
image description

“De functie is heel divers. Geen dag is hetzelfde”

Hellen Nelissen Coördinator Huishoudelijke Ondersteuning

Hellen (30 jaar) werkt als Coördinator Huishoudelijke Ondersteuning bij Aafje Hulpthuis. Dit doet zijn inmiddels al tweeënhalfjaar met veel plezier:

Mijn verhaal
image description

“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Ester Visser Verpleegkundige

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen.

Mijn verhaal