“Ik wil hier niet meer weg”

Mitchel Kieboom -verpleegkundige io

 Mitchel studeerde Toerisme en werkte parttime in de zorg om wat bij te verdienen. Na zijn afstuderen besefte hij dat de toeristische sector hem niet gelukkig zou maken. Mitchel: “Ik wilde écht iets betekenen voor mensen. In mijn bijbaan lukte dat en daarom besloot ik mijn hart te volgen. Inmiddels heb ik ontdekt dat werken in het zorghotel ontzettend leuk is!”

Schoolbanken

Mitchel startte met de opleiding Verzorgende-IG. Via via kwam hij bij Aafje terecht. “Hier ging een wereld voor mij open. De sfeer, collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij Aafje echt top”, zegt Mitchel. Hij rondde zijn opleiding af en begon twee jaar geleden als verzorgende bij het zorghotel, locatie Maasstad Ziekenhuis.

Afwisselend werk

Na een half jaar begon het bij Mitchel weer te kriebelen. Hij wilde een stapje hoger en startte in overleg met zijn leidinggevende met de tweejarige opleiding Verpleegkunde. Mitchel is nu verpleegkundige in opleiding en voert al zeer complexe handelingen uit: van specialistische wondverzorging tot injecties en van het verwisselen van een katheter tot een buikspoeling. “Die afwisseling van taken maakt werken in het zorghotel extra uitdagend.”

Genoeg mogelijkheden

Over een jaar haalt Mitchel zijn diploma Verpleegkunde. En dan? Mitchel: “Ik heb het zo naar mijn zin in het zorghotel dat ik hier niet meer weg wil. En er zijn nog genoeg mogelijkheden om me te blijven ontwikkelen. Ik blijf hier voorlopig nog werken! Met heel veel plezier.”

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap