Alle verhalen

“Ik wil hier niet meer weg”

Mitchel Kieboom ⋅ Verpleegkundige i.o.

 Mitchel studeerde Toerisme en werkte parttime in de zorg om wat bij te verdienen. Na zijn afstuderen besefte hij dat de toeristische sector hem niet gelukkig zou maken. Mitchel:

“Ik wilde écht iets betekenen voor mensen. In mijn bijbaan lukte dat en daarom besloot ik mijn hart te volgen. Inmiddels heb ik ontdekt dat werken in een revalidatielocatie ontzettend leuk is!”

 

image description

Schoolbanken

Mitchel startte met de opleiding Verzorgende-IG. Via via kwam hij bij Aafje terecht. “Hier ging een wereld voor mij open. De sfeer, collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij Aafje echt top”, zegt Mitchel. Hij rondde zijn opleiding af en begon twee jaar geleden als verzorgende bij het zorghotel, locatie Maasstad Ziekenhuis (nu: Aafje Revalidatie Maasstad).

Afwisselend werk

Na een half jaar begon het bij Mitchel weer te kriebelen. Hij wilde een stapje hoger en startte in overleg met zijn leidinggevende met de tweejarige opleiding Verpleegkunde. Mitchel is nu verpleegkundige in opleiding en voert al zeer complexe handelingen uit: van specialistische wondverzorging tot injecties en van het verwisselen van een katheter tot een buikspoeling. “Die afwisseling van taken maakt het werk extra uitdagend.”

image description

Genoeg mogelijkheden

Over een jaar haalt Mitchel zijn diploma Verpleegkunde. En dan? Mitchel: “Ik heb het zo naar mijn zin, dat ik hier niet meer weg wil. En er zijn nog genoeg mogelijkheden om me te blijven ontwikkelen. Ik blijf hier voorlopig nog werken! Met heel veel plezier.”

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“Aafje haalt het beste uit mij”

Laura Gonzalez Verpleegkundige

17 jaar geleden stapte Laura bij Aafje naar binnen, solliciteerde en besloot al snel dat ze nooit meer een andere werkgever wilde. “Ik voel mij hier écht gewaardeerd.”

Mijn verhaal
image description

“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Ester Visser Verpleegkundige

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen.

Mijn verhaal
image description

“Ik heb een voldaan gevoel als ik naar huis ga”

Joyce Starke Verzorgende IG

Werken in de zorg is wat ik vanaf jongs af aan wilde. Na mijn diplomering ben ik in een verpleeghuis gaan werken en sinds 2000 werk ik bij Aafje.

Mijn verhaal