Alle verhalen

“Ik wil hier nooit meer weg”

Sandra Otte ⋅ Verpleegkundige

Sandra startte zeven jaar geleden als huishoudelijke hulp bij Aafje. Ze ontmoette bij haar klanten regelmatig thuiszorgmedewerkers. Ze kreeg steeds meer bewondering voor hun werk. Daarom besloot ze te gaan voor een toekomst als zorgprofessional.

“Ik besprak met mijn leidinggevende dat ik de zorg in wilde. Niet veel later had ik een gesprek en begon ik met de opleiding Verzorgende IG. Daarnaast werkte ik als leerling-verzorgende. De combinatie leren, werken en een druk privéleven was best pittig. Toch rondde ik mijn studie met veel plezier in twee jaar af.”

image description

Geen twijfel

Na haar opleiding tot verzorgende wilde Sandra verder leren. “Ik kreeg de opleiding mbo-verpleegkunde aangeboden van Aafje. Daar twijfelde ik geen moment over. Werken als verzorgende is leuk, maar ik wilde een stapje hoger. Als verpleegkundige kan ik onze klanten nóg beter helpen met ingewikkelde zorgvragen.”

Topkwaliteit

Sandra behaalde haar tweede diploma binnen twee jaar en is nu verpleegkundige. “Dit is écht de baan van mijn dromen. Aafje bood mij ook de opleiding hbo-verpleegkunde aan, maar voorlopig wil ik eerst meer ervaring opdoen. Ik zit hier echt perfect. Iedere dag lever ik topkwaliteit en voel ik mij gewaardeerd. Mijn team is professioneel en gezellig. Aafje voelt voor mij als één grote familie waar ik nooit meer weg wil.”

image description

Ook werken bij Aafje?

Bij Aafje zijn genoeg mogelijkheden. Lees ook eens de andere verhalen van medewerkers, of kijk eens bij de vacatures. Bij Aafje hebben we ruimte voor jou!

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“De functie is heel divers. Geen dag is hetzelfde”

Hellen Nelissen Coördinator Huishoudelijke Ondersteuning

Hellen (30 jaar) werkt als Coördinator Huishoudelijke Ondersteuning bij Aafje Hulpthuis. Dit doet zijn inmiddels al tweeënhalfjaar met veel plezier:

Mijn verhaal
image description

“Dit is de beste beslissing die ik ooit maakte”

Ester Visser Verpleegkundige

Zes jaar geleden ging bij Ester de knop om. Deze gepassioneerde dame werkte jaren als bedrijfsleidster in een speelgoedwinkel en besloot haar hart te volgen.

Mijn verhaal
image description

“Een fijn gevoel om iets voor een ander te betekenen”

Tamara ten Hoeve Helpende

Tamara begon in 2010 als huishoudelijke hulp, deed in 2012 de opleiding tot Helpende en werkt nu in de thuiszorg in Ridderkerk.

Mijn verhaal

Uitgelichte vacatures

image description

Privé: Helpende

Meer info
image description

Verzorgende IG

Meer info
image description

Verpleegkundige

Meer info