“Ik wil hier nooit meer weg”

Sandra Otte -Verpleegkundige niveau 4

Sandra startte zeven jaar geleden als huishoudelijke hulp bij Aafje. Ze ontmoette bij haar klanten regelmatig thuiszorgmedewerkers en kreeg steeds meer bewondering voor hun werk. Daarom besloot Sandra te gaan voor een toekomst als zorgprofessional.

“Ik besprak met mijn leidinggevende dat ik de zorg in wilde. Niet veel later had ik een gesprek en begon ik met de opleiding Verzorgende IG. Daarnaast werkte ik als leerling-verzorgende. De combinatie leren, werken en een druk privéleven was best pittig. Toch rondde ik mijn studie met veel plezier in twee jaar af”, vertelt Sandra.

Geen twijfel

Na haar opleiding tot verzorgende wilde Sandra verder leren. “Ik kreeg de opleiding mbo-verpleegkunde aangeboden van Aafje. Daar twijfelde ik geen moment over. Werken als verzorgende is leuk, maar ik wilde een stapje hoger. Als verpleegkundige kan ik onze klanten nóg beter helpen met ingewikkelde zorgvragen.”

Topkwaliteit

Sandra behaalde haar tweede diploma binnen twee jaar en is nu verpleegkundige. “Dit is écht de baan van mijn dromen. Aafje bood mij ook de opleiding hbo-verpleegkunde aan, maar voorlopig wil ik eerst meer ervaring opdoen. Ik zit hier echt perfect. Iedere dag lever ik topkwaliteit en voel ik mij gewaardeerd. Mijn team is professioneel en gezellig. Aafje voelt voor mij als één grote familie waar ik nooit meer weg wil.”

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

Aandacht
Verbindend
Prikkelend
Vakmanschap