Alle verhalen

“In de thuiszorg is geen dag hetzelfde”

Petra Lucas ⋅ Verzorgende IG

Verzorgende IG Petra Lucas werkt nu een jaar in de thuiszorg bij Aafje en heeft het erg naar haar zin.

“Ruim een jaar geleden ben ik in dienst gekomen. Voor die tijd werkte ik in Breda”, vertelt Petra. “Ik ben erg blij met mijn keuze. De sfeer bij Aafje is hartstikke goed, ik werk in een leuk team en ik ga altijd met plezier naar mijn werk”.

 

image description

Geen dag hetzelfde

“Als je werkt in de thuiszorg, is geen dag het zelfde”, vertelt Petra. “Soms moet je echt even improviseren. Elke klant is anders en zijn of haar zorgvraag is ook weer anders. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. Daar hou ik van. Werken in de thuiszorg is voor mij dan ook absoluut een bewuste keuze. Ik krijg er veel energie van! Bij welke klant ik ook ben, ik maak altijd even tijd voor een praatje. Dat is zo fijn voor de mensen. En ik geniet er zelf ook van.”

Nieuwe collega’s 

“Ik vind het leuk om nieuwe collega’s op weg te helpen. Het is toch altijd een beetje zoeken als je bij een nieuwe organisatie werkt. Dan is het fijn als je op iemand even kunt terugvallen. We zoeken trouwens nog nieuwe collega’s!”.

 

image description

Samenwerken

“Ik vind het leuk om samen te werken met collega’s van andere disciplines bij Aafje. De klant staat centraal. Samen met mijn collega’s zorgen we voor de best mogelijke zorg die past op dat moment. Ik ben trouwens ook ergo coach en adviseer zowel collega’s als klanten over fysieke belasting”.

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“Ik wil hier niet meer weg”

Mitchel Kieboom Verpleegkundige i.o.

 Mitchel studeerde Toerisme en werkte parttime in de zorg om wat bij te verdienen. Na zijn afstuderen besefte hij dat de toeristische sector hem niet gelukkig zou maken.

Mijn verhaal
image description

“Aafje haalt het beste uit mij”

Laura Gonzalez Verpleegkundige

17 jaar geleden stapte Laura bij Aafje naar binnen, solliciteerde en besloot al snel dat ze nooit meer een andere werkgever wilde. “Ik voel mij hier écht gewaardeerd.”

Mijn verhaal
image description

“Ik heb een voldaan gevoel als ik naar huis ga”

Joyce Starke Verzorgende IG

Werken in de zorg is wat ik vanaf jongs af aan wilde. Na mijn diplomering ben ik in een verpleeghuis gaan werken en sinds 2000 werk ik bij Aafje.

Mijn verhaal