Alle verhalen

“Mijn klanten hebben longziektes”

Levina Oosterom ⋅ Longverpleegkundige

Levina Oosterom is longverpleegkundige.

“Mijn klanten hebben longziektes zoals COPD en astma. Ik geef advies aan de klant en zijn of haar familie om de ziekte zoveel mogelijk te stabiliseren.

 

image description

Chronische ziekte

Er zijn veel mensen met een chronische ziekte aan de luchtwegen. Wanneer ik word ingeschakeld. Beantwoord ik alle vragen over de ziekte zelf, de oorzaak, de behandeling, het medicijngebruik en de zorgmogelijkheden. Zo adviseer ik bijvoorbeeld over inhalatiemedicatie, verneveltherapie, zuurstofgebruik en het stoppen met roken”.

Ziekenhuis

Verwijzers weten haar goed te vinden. Zo vertelt Hanneke, longverpleegkundige bij het Ikazia ziekenhuis (links): “Na ontslag uit het ziekenhuis speelt het leven van de patiënt zich thuis af. Om hen ook in die omgeving goed te begeleiden, verwijs ik met een gerust hart door naar de Levina.

image description

Afwisseling

Mijn werk is geen dag hetzelfde; het is heel afwisselend. En de sfeer binnen Aafje is gewoon heel prettig. Ik ben heel blij dat ik hier mag werken!

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures

Andere verhalen van collega‘s

image description

“De functie is heel divers. Geen dag is hetzelfde”

Hellen Nelissen Coördinator Huishoudelijke Ondersteuning

Hellen (30 jaar) werkt als Coördinator Huishoudelijke Ondersteuning bij Aafje Hulpthuis. Dit doet zijn inmiddels al tweeënhalfjaar met veel plezier:

Mijn verhaal
image description

“Een fijn gevoel om iets voor een ander te betekenen”

Tamara ten Hoeve Helpende

Tamara begon in 2010 als huishoudelijke hulp, deed in 2012 de opleiding tot Helpende en werkt nu in de thuiszorg in Ridderkerk.

Mijn verhaal
image description

“Zorg voor de klant zo goed mogelijk regelen”

Sylvia Nieuwland Verpleegkundige

Sylvia Nieuwland werkt sinds 15 jaar bij Aafje. Al tijdens haar studie HBO-V kwam ze erachter dat haar hart bij de thuiszorg ligt.

Mijn verhaal